Evet herkesin hakkı. Ama korsan oynayanın vermediği o para da yapımcının hakkı.Ama oyun oynamak herkesin hakkı
Evet herkesin hakkı. Ama korsan oynayanın vermediği o para da yapımcının hakkı.Ama oyun oynamak herkesin hakkı
Öyle bir kaide yok. Senin oyun oynama hakkın varsa oyunu yapanın da o parayı alma hakkı var.Ama oyun oynamak herkesin hakkı
Belki direk orjinali indiriyorumdurkorsan ve torrent dışında nasıl bir oyun yükleme yöntemin olabilir cidden merak ettim![]()
sen korsan kullanıyor musun yada kullanıyor muydun?Evet herkesin hakkı. Ama korsan oynayanın vermediği o para da yapımcının hakkı.
sanmıyorum orjinal indirsen söylerdin direktBelki direk orjinali indiriyorumdurneyse sustum
Dostum o nasıl oluyor merak ettim.Belki direk orjinali indiriyorumdurneyse sustum
Ben bilgisayardan çok oyun oynamiyorum zaten. Genelde ps4'deyim. Son korsan oynadigim oyun fifa 15 olabilir. Dayım bana korsan fifa 15 cd si bulmuştu. 2 yıl falan öyle oynadım. Sonra gittim orjinal cd satın aldım.sen korsan kullanıyor musun yada kullanıyor muydun?
Dostum gelecek linçleri çekemem hiç o yüzden bende kalsınDostum o nasıl oluyor merak ettim.
Nasıl bir şey yapıyor olabilirsin ki ?Dostum gelecek linçleri çekemem hiç o yüzden bende kalsın![]()
CSS'mi ?Dostum gelecek linçleri çekemem hiç o yüzden bende kalsın![]()
korsan oyun oynayıp da sonra böyle yazı yazanları anlamıyorum yapımcı hakkı felan neyse sonuçta orjinalı almışsın o yüzden bir şey demiyorum.Ben bilgisayardan çok oyun oynamiyorum zaten. Genelde ps4'deyim. Son korsan oynadigim oyun fifa 15 olabilir. Dayım bana korsan fifa 15 cd si bulmuştu. 2 yıl falan öyle oynadım. Sonra gittim orjinal cd satın aldım.