Ne yaptığını söyler misin ?Dostum gelecek linçleri çekemem hiç o yüzden bende kalsın
O nasıl oluyor ?CSS'mi ?
Hayır. Küçüklüğümde klasik Oyunskordaki oyunları oynuyordum Süper Kaleci Türkiye gibi internetin popüler oyunlarını. Çünkü bilgisayarım tek çekirdekdi. Gta 3 bile açamazdı.küçüklüğünde?
korsan oynayanların adıda sonra vicdansıza çıkıyor oyunu 300 400tl yapanlar vicdansız değil mi? neyse şimdi korsanı desteklediğimi düşünecekler öyle bir şey yok öyle gözüküyorsa kusura bakmayınoyuna para veremiyoruz. üşeniyor millet. kim ister oyuna 400 300 TL vermek veren verirde parası olmayan veremiyor işte
evet öyle kim ister oyuna 400 tl 300 tl vermek parayı sanki yerde buluyoruz bi çoğu verir. işte.korsan oynayanların adıda sonra vicdansıza çıkıyor oyunu 300 400tl yapanlar vicdansız değil mi? neyse şimdi korsanı desteklediğimi düşünecekler öyle bir şey yok öyle gözüküyorsa kusura bakmayın
Kullanım amacı genelde iyidir ancak kötü şeylere de kullanılabilir. Bu yüzden söylemem.O nasıl oluyor ?
haklısınTürkiye'de oyun fiyatları bu kadar pahalı olmasa, makul bir fiyatta olsa, korsan oyun önemli bir ölçüde azalır diye düşünüyorum. Ben kendim multiplayer oyunlar dışındaki oyunlara ücret ödemem. Cyberpunk 2077 oyununu örnek vereyim. Amerikada adamlar bu oyuna $59,99 ödeyecek ön sipariş için. Peki ya biz? 249 TL ödeyeceğiz. Şimdi kalkıp da demeyin "Doları TL'ye çevirsene kardeşim!" diye. Neden çevireyim, adamlar birim fiyatı olarak satın alıyorlar. 250 Lira ödemek kolay değil bir oyun için. Veremiyorsa oynamasın, gibi saçma sapan düşüncelere de kapılmayın. Herkesin vicdanına kalmış bir mesele, kimseyi yargılayamazsınız.
Tamam teşekkür ederim. Yüzeysel analtabilir misin ?Kullanım amacı genelde iyidir ancak kötü şeylere de kullanılabilir. Bu yüzden söylemem.
Üzgünüm, söyleyemem.Ne yaptığını söyler misin ?
Aslında oyun yapımcıları pahalı yapmıyor. İdeal değer olan 60 dolardan çıkartıyorlar, ancak satıcı platformlar dolar kurunu farklı alıyor. Mesela steam Türkiye için dolar kurunu 2 olarak hesaplıyor. Ama başka platformlar 4 gibi yüksek bir değerden hesaplayınca fiyat 300-400 TL'lere çıkabiliyor.korsan oynayanların adıda sonra vicdansıza çıkıyor oyunu 300 400tl yapanlar vicdansız değil mi? neyse şimdi korsanı desteklediğimi düşünecekler öyle bir şey yok öyle gözüküyorsa kusura bakmayın