Aynen öyle. 16 yaşındayım ve oyunların hepsine toplam 35 TL vermişimdirya da en azından oyunlara para verebilecek yaşa geldiğin zaman
Ya hiç oynamam ya da satın alırım.Cidden merakımdan soruyorum eğer bunu sormak yasaksa kurallara aykırıysa silebilirim yasaksa kusura bakma merakımdan soruyorum dediğim gibi.
ya ben küçükken indirirenlere bir şey demiyorum para verebilcek yaşta değil ailesine sorsa hayatta izin vermez eğlenmek için indiriyorama yapanlar var mı bilmiyorum küçükken oynadığını oyuna büyüdüğünde para veriyor emeğin karşılığını verebilmek için.Aynen öyle. 16 yaşındayım ve oyunların hepsine toplam 35 TL vermişimdir
Sadece Mirror's Edge oyununu satın aldım, zamanında 35 TL idi ama şu an manyaklar 2008 yapımı oyunu 129 TL ye çıkartmışlar.
.D yanıt vermeme hakkımı kullanıyorum@Alposki sen kullanıyor musun
Ne oynadığımı hatırlasam şimdi gider alırım da hafızam pek güçlü değildirya ben küçükken indirirenlere bir şey demiyorum para verebilcek yaşta değil ailesine sorsa hayatta izin vermez eğlenmek için indiriyorama yapanlar var mı bilmiyorum küçükken oynadığını oyuna büyüdüğünde para veriyor emeğin karşılığını verebilmek için.
küçükken kim bilir hangi oyunları indirdin kimse hatırlayamaz zatenNe oynadığımı hatırlasam şimdi gider alırım da hafızam pek güçlü değildir
Zaten küçükken genelde FaceBook oyunlarında takılıyordum. (Pet Society, Social Wars, Wild Ones...)
Şimdi ki pc kaldırmıyor oyunları, yeni sistem alayım piyasaya bomba gibi dönecemküçükken kim bilir hangi oyunları indirdin kimse hatırlayamaz zaten
Ama oyun oynamak herkesin hakkıSanırım Rockstar Games Launcher'ı çıkarttıkları vakit açılış hediyesi olarak vermişlerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama oyunlar bir ihtiyaç değil, zorunluluk değil. Paran yoksa almazsın, bu kadar basit. Çalmak zorunda değilsin.
Ülkede ekmek 100 TL olsa ölmemek için gider çalarız. Ama o oyunu almasak da olur.
4,5 oyun hariç diğerleri korsan.Cidden merakımdan soruyorum eğer bunu sormak yasaksa kurallara aykırıysa silebilirim yasaksa kusura bakma merakımdan soruyorum dediğim gibi.
Korsan eskide kaldı artık daha etkili ve güncel yöntemlerimiz var fazla detaya girmiyorum yoksa ban loading..korsan oyun yüklemeye mi dönüceksin
korsan ve torrent dışında nasıl bir oyun yükleme yöntemin olabilir cidden merak ettimKorsan eskide kaldı artık daha etkili ve güncel yöntemlerimiz var fazla detaya girmiyorum yoksa ban loading..