Neler Yeni

Forumda kimler korsan oyun kullanıyor

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Aslında oyun yapımcıları pahalı yapmıyor. İdeal değer olan 60 dolardan çıkartıyorlar, ancak satıcı platformlar dolar kurunu farklı alıyor. Mesela steam Türkiye için dolar kurunu 2 olarak hesaplıyor. Ama başka platformlar 4 gibi yüksek bir değerden hesaplayınca fiyat 300-400 TL'lere çıkabiliyor.
işte böyle bir olay olduğu için adaletsizlik ya da haksızlık ne denirse artık bu olduğu için millet korsan kullanıyor olay bundan ibaret

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Tamam teşekkür ederim. Yüzeysel analtabilir misin ?
Yeterli bilgim yok. Ayrıca anladığım kadarıyla korsan oyun için kullanacaksın. Korsan oyuna karşı olan bir kişi olarak bilsem bile söylemezdim.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Aslında oyun yapımcıları pahalı yapmıyor. İdeal değer olan 60 dolardan çıkartıyorlar, ancak satıcı platformlar dolar kurunu farklı alıyor. Mesela steam Türkiye için dolar kurunu 2 olarak hesaplıyor. Ama başka platformlar 4 gibi yüksek bir değerden hesaplayınca fiyat 300-400 TL'lere çıkabiliyor.
Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama benim bildiğim oyun firmaları belirliyor TR'deki fiyatları filan.(Yanlış biliyor olabilirim)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
işte böyle bir olay olduğu için adaletsizlik ya da haksızlık ne denirse artık bu olduğu için millet korsan kullanıyor olay bundan ibaret
Tamam işte kullananlar da yapımcıların hakkına giriyor. Adamlar 60 dolardan güzel bir oyun çıkartıyor. Ama diğer ülkelerde sırf pahalı diye kimse satın almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama benim bildiğim oyun firmaları belirliyor TR'deki fiyatları filan.(Yanlış biliyor olabilirim)
Öyle belirleyenler de var.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Yeterli bilgim yok. Ayrıca anladığım kadarıyla korsan oyun için kullanacaksın. Korsan oyuna karşı olan bir kişi olarak bilsem bile söylemezdim.
Neden kullanacağımı düşünüyorsun ? Kullanmayacağım.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Tamam işte kullananlar da yapımcıların hakkına giriyor. Adamlar 60 dolardan güzel bir oyun çıkartıyor. Ama diğer ülkelerde sırf pahalı diye kimse satın almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle belirleyenler de var.
o zaman ne yapımcı ne de korsan kullanan kişinin suçu değil bu kimseyi yargılayamayız.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
o zaman ne yapımcı ne de korsan kullanan kişinin suçu değil bu kimseyi yargılayamayız.
Yargılayabiliriz. Kullanıcı o oyunu almak zorunda değil, sırf pahalı diye çalmak saçma olur.
Ülkemizde araba fiyatları vergilendirme yüzünden (oyun platformları gibi) pahalı.
Gidip araba çalmak serbest mi o zaman ? Gidip çalalım galerideki arabaları.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Yargılayabiliriz. Kullanıcı o oyunu almak zorunda değil, sırf pahalı diye çalmak saçma olur.
Ülkemizde araba fiyatları vergilendirme yüzünden (oyun platformları gibi) pahalı. Gidip araba çalmak serbest mi o zaman ?
bu konuyla o konu ayrı bana kalırsa bi 200 300tl lik şeylerden bahsediyoruz birde 50 bin 60 bin lik şeylerden ayrıca oyun fiyatlarını belirleyenler kimse onları yargılamamız gerekir neyse sonuçta korsan cidden kötü bir şey ama korsan kullananlara da bu olaylar yüzünden pek laf edesim gelmiyor açıkçası.

Mergen

80+ Bronze
Ülkemizde araba fiyatları vergilendirme yüzünden (oyun platformları gibi) pahalı.
Gidip araba çalmak serbest mi o zaman ? Gidip çalalım galerideki arabaları.
Emin ol milletin elinden gelse onu da yaparlar :D

Top Bottom