Onurkotlutok05
80+ Gold
yükseltin konuyu
AFK olabilir, dün gece 4'e kadar forumdaymış.@Mehmet Yılmaz Gör artık.
5 reaksiyon ne ki?Ahlaksız konuşana 1 ay ban, gereksiz mesaja da - 5 reaksiyon puanı cezası verilsin bence.
Katılıyorum.Arkadaş OC nedir diye soran birine Google'de arama linki atmış, bu arkadaş yardımcı olmuyor, başkalarını aşağılıyor, üstüne bir de mesaj kasıyor. Bunun gibi forumda çok var. Bunlar küçük bir uyarı ile uyarılabilir.Arkadaşlar overclock Nedir?
Arkadaşlar overclock nedir nasıl yapılır çok bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.forum.donanimarsivi.com
b-bu konu senin yaptığın üzerine açıldıkesinlikle katılıyorum. ayrıca kullanılan dilin(saygı vb açısından) denetimi ve yazım kurallarına uyum kuralları da değiştirilmeli. böyle bir saygısızlık olamaz.Alıntıyı görüntüle
Aynen, ben arkadaşa yardımcı oluyorum derdi hala reaksiyon ve mesaj kasmak yazık.kesinlikle katılıyorum. ayrıca kullanılan dilin(saygı vb açısından) denetimi ve yazım kurallarına uyum kuralları da değiştirilmeli. böyle bir saygısızlık olamaz.Alıntıyı görüntüle
Nası ya tıkladım ben kaç kere ?Kesinlikle, zaten o linkte @Mehmet Yılmaz bilgi çalındığını söylemişti sanırım. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
+1Arkadaş OC nedir diye soran birine Google'de arama linki atmış, bu arkadaş yardımcı olmuyor, başkalarını aşağılıyor, üstüne bir de mesaj kasıyor. Bunun gibi forumda çok var. Bunlar küçük bir uyarı ile uyarılabilir.Arkadaşlar overclock Nedir?
Arkadaşlar overclock nedir nasıl yapılır çok bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.forum.donanimarsivi.com
Ben de.Nası ya tıkladım ben kaç kere ?