Neler Yeni

Forumda konu yükseltme hakkında bir soru

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Ömer alp
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, 2 3 gün mesaj almamış bir konu yükseltildiğinde konu listesinden düşme hızı öbürlerinden daha mı yüksek oluyor? Yani demek istediğim ben bir konu açtım diyelim eğer 1,2 gün mesaj yazılmaz ise o konuya, tekrar yükselttiğimde konu listesinden çok hızlı bir şekilde düşüyor genelde. Bu durumda yüksetmekten veya mesaj yazılıp üst sıralarda durmasından başka çare yok mu? yoksa o konu hakkında yeni konu mu açılmalı tekrardan?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Ömer alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, 2 3 gün mesaj almamış bir konu yükseltildiğinde konu listesinden düşme hızı öbürlerinden daha mı yüksek oluyor? Yani demek istediğim ben bir konu açtım diyelim eğer 1,2 gün mesaj yazılmaz ise o konuya, tekrar yükselttiğimde konu listesinden çok hızlı bir şekilde düşüyor genelde. Bu durumda yüksetmekten veya mesaj yazılıp üst sıralarda durmasından başka çare yok mu? yoksa o konu hakkında yeni konu mu açılmalı tekrardan?
Up

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,075
İsim
göksel yurtcan
Mesaj yazılmazsa düşer

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,075
İsim
göksel yurtcan
Hocam onu biliyorum o klasikleşmiş bir şey, biz yükseltme attığımız zaman konu sıralamada 30 saniye dayanıyor. Anında düşüyor.
mesaj gelmezse yeni konuda düşer bizde yükseltsek aynısı oluyor

Top Bottom