Neler Yeni

Forumda konu yükseltme hakkında bir soru

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, 2 3 gün mesaj almamış bir konu yükseltildiğinde konu listesinden düşme hızı öbürlerinden daha mı yüksek oluyor? Yani demek istediğim ben bir konu açtım diyelim eğer 1,2 gün mesaj yazılmaz ise o konuya, tekrar yükselttiğimde konu listesinden çok hızlı bir şekilde düşüyor genelde. Bu durumda yüksetmekten veya mesaj yazılıp üst sıralarda durmasından başka çare yok mu? yoksa o konu hakkında yeni konu mu açılmalı tekrardan?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, 2 3 gün mesaj almamış bir konu yükseltildiğinde konu listesinden düşme hızı öbürlerinden daha mı yüksek oluyor? Yani demek istediğim ben bir konu açtım diyelim eğer 1,2 gün mesaj yazılmaz ise o konuya, tekrar yükselttiğimde konu listesinden çok hızlı bir şekilde düşüyor genelde. Bu durumda yüksetmekten veya mesaj yazılıp üst sıralarda durmasından başka çare yok mu? yoksa o konu hakkında yeni konu mu açılmalı tekrardan?
Up

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Mesaj yazılmazsa düşer

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Hocam onu biliyorum o klasikleşmiş bir şey, biz yükseltme attığımız zaman konu sıralamada 30 saniye dayanıyor. Anında düşüyor.
mesaj gelmezse yeni konuda düşer bizde yükseltsek aynısı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,286
Üyeler
167,281
Son üye
Umutdur12
Top Bottom