Neler Yeni

Forumda Neden Umursanmıyorum

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
konu atığımı goren konudan kaçıyor istir bi sıcak fırsat olsun ister bi yardım almak isteyeyim neden boyle

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Eymen Gürel
konu atığımı goren konudan kaçıyor istir bi sıcak fırsat olsun ister bi yardım almak isteyeyim neden boyle
Hocam tesadüf olabilir mi? Misal yardım isteğiniz konuda aktif kişilerin yeterli bilgiye sahip olmaması olabilir. Sıcak fırsatta ise forumda paylaştığınız ürünün belkide alıcısı yoktur

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tesadüf olabilir mi? Misal yardım isteğiniz konuda aktif kişilerin yeterli bilgiye sahip olmaması olabilir. Sıcak fırsatta ise forumda paylaştığınız ürünün belkide alıcısı yoktur
olabilir da hep banamı geliyo bu şans

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kimse kimseye cevap yazmak zorunda değil burada hepimiz yazıdan ibaret bir internet verisiyiz bu kadar duygusal olmayın üzülürsünüz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,985
İsim
.
Umursanmamandan ziyade açtığın konunun ilgi çekip çekmemesi veya yardım istediğin konuda bilgi sahibi olan insan sayısı gibi faktörler konuna cevap gelip gelmeyeceğini belirler. Umursanmasaydın bu konuda sana açıklama bile yapmazdık :)

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Şahin
Bilerek Yapmıyorum Belki İlgisini Çekmiyordur İnsanların

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,987
Üyeler
170,446
Son üye
osmansait
Top Bottom