Berkyozclk
80+ Bronze
anladım tamam her soruyu atabilirsin o zaman ayt falan diye dusundum ben9. sınıfım teşekkür ederim hocam çözemediğim soruyu özele atarım
anladım tamam her soruyu atabilirsin o zaman ayt falan diye dusundum ben9. sınıfım teşekkür ederim hocam çözemediğim soruyu özele atarım
hiçbirşeySiz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İdol.hiçbirşey
Evet sen deyince bende fark ettim. Herkes sadece sorunları ile ilgileniyor. Okuldan dolayı olabilir.Forumda son bir haftada, daha fazla da olabilir, içerik üretimi azaldı veya duraksadı. Bu durumu özellikle son zamanlar gözlemliyorum.
Forum üyeleri faydalı paylaşımlar yapmaya devam etmeli. Bu forumun amacı bilgi ve deneyim paylaşımıdır. Sıfır değil tabi ki ama bir azalma söz konusu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
hocam tavsiye ettiğiniz bir kanal fln varmı daha basit bir şekilde anlatananladım tamam her soruyu atabilirsin o zaman ayt falan diye dusundum ben
hangi ders icin soruyosunhocam tavsiye ettiğiniz bir kanal fln varmı daha basit bir şekilde anlatan
biyoloji için lazımdı ya almanca bidiğiniz varsada söylermisinhangi ders icin soruyosun
mat icin rehber mat izle
fizik icin vip fizik
kimya icin gorkem sahin
biyoloji icin senin duzeyinde kanal bilmiyorum
senin biyolojin izle almanca bilmiyourmbiyoloji için lazımdı ya almanca bidiğiniz varsada söylermisin
Bak makale dedin de iyi ki aklıma geldi. Bir ara makale tarzı bir şey yazmalıyım foruma.Deneyim paylaşımı, çeşitli konular hakkında makale türü konular.