Forumda Oluşan Kemik Kitleye Karşı Tavrım

Bence şuanda çok kanser bir kitle oluşmuş durumda, her konuyu çarpıtanlar dalgaya alanlar vs. oldukça fazla.

Keşke bunlara da bi çözüm bulunabilse ancak gelin görünki bunlara yapılacak müdahale özgür forum kültürünü bozacak.. Neyse iyi forumlar.

Abdullah hocam bunlar illaki olacaktır sonuçta büyüyor bu forum sizlerin ve bizim bu kitleye karşı sıkı bir tutum göstermeliyiz

Kanser kitle diyince ilk aklıma gelen bu çocuk @kandes22

oyumuzu sana reis :love:

Dostlarım yeni eve taşınıyorum onun için şuan işlere pek odaklanamadım ama birkaç tane "benim şu kadar mesajım var benim gibi üyeyi nasıl banlarsınız" diye küstahça mail aldım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumda kanserleşen bir kitlenin oluşmasına bunun büyümesine ve bazı forumlarda gördüğümüz gibi forumu ele geçirmesine izin vermeyeceğim. Yanlış yapan kurala uymayan 10 yıllık üye de olsa paşa paşa cezasını çekecek. Peki gerçekten de kemit kitleye ayrıcalık yok mu? Benim insiyatifim de evet var! ama sizin kemik kitle anlayışınız ile benim anlayışım farklı olabilir benim için kemik kitle kurduğumuz bu forumda vakit geçiren ve gerçekten de üyelere yararlı olan kişiler benim için kemik kitledir hatta yeri gelir banlanması gerekirken banlamam özelden uyarırım.

Onun dışında "benim oyum ile çobanın oyu bir mi" kafasında ki ukâlaları banlamaktan büyük bir keyif duymaktayım.

Sevgiler
kral adamsın vesselam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri