Neler Yeni

Forumda rütbelilerin kayırılması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ben de takılıyorum orada, oraya bakınca bu foruma oranla çoook ama çok daha bilgili olanlar var, da o bilgili olanlar nereden öğrendiler bu bilgileri.
Bunun kaynağına ulaşamadığım için üzülüyorum ben, harbiden kötü hissediyorum bilgili biri gibi hissetmediğim için.
Hocam bunun sebebi bence basitçe yaş ile alakalı. Bu forumun yaş ortalaması 12-16 yaş arası. Şimdi bu yaştaki insan ne ara dolu bilgilere sahip olup bunu başkalarına aktarabilsinki? Ama technopatta yaş ortalaması daha yüksek ve oradaki insanların genelinin işi, uzmanlık alanı PC olduğu için bu kadar bilgililer diye düşünüyorum..

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Ben de takılıyorum orada, oraya bakınca bu foruma oranla çoook ama çok daha bilgili olanlar var, da o bilgili olanlar nereden öğrendiler bu bilgileri.
Bunun kaynağına ulaşamadığım için üzülüyorum ben, harbiden kötü hissediyorum bilgili biri gibi hissetmediğim için.
bende bazen gidiyorum oraya hatta şuan konuma kimse cevap vermediği için oraya konu açtım.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Screenshot_2020-10-23-16-56-06-73.jpg

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de senin gibi Kaan'ın perma ban yemesinden yanayım.
Küçükler gitmesin diye tolerans tanırsan, büyüklerin gitmesi kaçınılmaz oluyor. Sonuçta burası kreş değil, teknoloji temelli bir forum sitesi.
Kaan'ın yaşlarında olduğu halde, forum içerisinde düzgün vakit geçirip uyarı bile yememiş olan üyeler var. Yani sıkıntı yaş ile alakalı da değil.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Küçükler gitmesin diye tolerans tanırsan, büyüklerin gitmesi kaçınılmaz oluyor. Sonuçta burası kreş değil, teknoloji temelli bir forum sitesi.
Kaan'ın yaşlarında olduğu halde, forum içerisinde düzgün vakit geçirip uyarı bile yememiş olan üyeler var. Yani sıkıntı yaş ile alakalı da değil.
Unut artık moderatör değilsin.
Bırak şu havaları.
Sende artık benim gibi yalnızca bir goldsun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam bunun sebebi bence basitçe yaş ile alakalı. Bu forumun yaş ortalaması 12-16 yaş arası. Şimdi bu yaştaki insan ne ara dolu bilgilere sahip olup bunu başkalarına aktarabilsinki? Ama technopatta yaş ortalaması daha yüksek ve oradaki insanların genelinin işi, uzmanlık alanı PC olduğu için bu kadar bilgililer diye düşünüyorum..
Belirli kişiler bunlar. Çoğu yaşını yüksek gösteren sizden bizden küçük kişiler.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom