Evet uyarı puanı verilmeden sözlü uyarmak mantıklı. Dile zarar verdiğini bazı yerler de katılmıyorum çünkü biz burada roman yazmıyoruz. E günlük sohbette de insanlar etrafındaki insanların sözlerini dillerine ekleyebiliyor bu coğrafyayla alakalı. O yüzden böyle durumların abartılmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum tabii yine de fikrinize saygı duyuyorum.Evet haklısınız, ama benim düşüncem şu bu dilimize zarar veriyor ilk olarak uyarı puanı verilmeden uyarılmalı.
ayn hani şöyle olsa daha mı iyiBen şahsen abartılmadığı sürece samimiyet diyorum bu olaylar. Sevdiğim insanlara argo da kullanıyorum. Ciddi olduğum da resmi kelimeler de kullanıyorum. Kısacası samimiyet meselesi. Hem böyle konuşan insanlar kurallara uymamazlık yapmıyor ki biraz abartı geldi bu ifade bana
Öyle samimiyet bozuluyor. Şu şey vardı efendilik arayan beyaz şov izlesin bu da biraz öyle ciddiyet arayan başka kanallara baksın falana benziyor.ayn hani şöyle olsa daha mı iyi
merhaba sayın x (konunun çözümü) çözüm budur size iyi günler her cevap yada sorular böyle olsa tam tersine daha sıkıcı olurdu bence
Daha sıkıcı olur haklısınız, tabi ki düzgün mesajlarla da espri yapıp eğlenebileceğimizi düşünüyorum.ayn hani şöyle olsa daha mı iyi
merhaba sayın x (konunun çözümü) çözüm budur size iyi günler her cevap yada sorular böyle olsa tam tersine daha sıkıcı olurdu bence
Evet bunu kastediyorum, bazıları linçlemiş anlamak isteyen anlıyor. Ama benim görüşüm biraz daha sert kurallar gelmeli Technopat gibi aşırı sert değil.Lan var lan var. Samimi 2 kişinin kendi arasındaki lan, len kullanimina mudahale edilmez. Fakat gidip tanimadiği birine "Lan sen ne diyorsun" gibi bir şey yazarsa uyarı alır
Zaten onları rapor edersen uyarı alıyorlar. Yani bu yine kişinin rahatsız olup olmamasına bakıyor.Evet bunu kastediyorum, bazıları linçlemiş anlamak isteyen anlıyor. Ama benim görüşüm biraz daha sert kurallar gelmeli Technopat gibi aşırı sert değil.
Tabi ki ironilere bir şey denmesine karşıyım ama bu gardaş, aga yerine dostum, üstâd denmesi daha hoş ve doğru olur.Sohbeti saran gold üyelere aşkım diyen bne
forum olmasa çoksel bir şey derdim.Sohbeti saran gold üyelere aşkım diyen bne
Özelden söyle aşkım.forum olmasa çoksel bir şey derdim.