Neler Yeni

Forumda Sokak Jargonu Kullanılması!

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Evet haklısınız, ama benim düşüncem şu bu dilimize zarar veriyor ilk olarak uyarı puanı verilmeden uyarılmalı.
Evet uyarı puanı verilmeden sözlü uyarmak mantıklı. Dile zarar verdiğini bazı yerler de katılmıyorum çünkü biz burada roman yazmıyoruz. E günlük sohbette de insanlar etrafındaki insanların sözlerini dillerine ekleyebiliyor bu coğrafyayla alakalı. O yüzden böyle durumların abartılmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum tabii yine de fikrinize saygı duyuyorum.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben şahsen abartılmadığı sürece samimiyet diyorum bu olaylar. Sevdiğim insanlara argo da kullanıyorum. Ciddi olduğum da resmi kelimeler de kullanıyorum. Kısacası samimiyet meselesi. Hem böyle konuşan insanlar kurallara uymamazlık yapmıyor ki biraz abartı geldi bu ifade bana :)
ayn hani şöyle olsa daha mı iyi
merhaba sayın x (konunun çözümü) çözüm budur size iyi günler her cevap yada sorular böyle olsa tam tersine daha sıkıcı olurdu bence

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
merhaba sayın x (konunun çözümü) çözüm budur size iyi günler her cevap yada sorular böyle olsa tam tersine daha sıkıcı olurdu bence
Öyle samimiyet bozuluyor. Şu şey vardı efendilik arayan beyaz şov izlesin :D bu da biraz öyle ciddiyet arayan başka kanallara baksın falana benziyor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Daha sıkıcı olur haklısınız, tabi ki düzgün mesajlarla da espri yapıp eğlenebileceğimizi düşünüyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben genelde kafam iyi iken yazdığım anlamsız şeyler ya da trol konu yüzünden uyarı aldım. 2 tane de yazdığım şeyin ağır olmamasına rağmen uyarı yemiştim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,148
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Lan var lan var. Samimi 2 kişinin kendi arasındaki lan, len kullanimina mudahale edilmez. Fakat gidip tanimadiği birine "Lan sen ne diyorsun" gibi bir şey yazarsa uyarı alır :)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Lan var lan var. Samimi 2 kişinin kendi arasındaki lan, len kullanimina mudahale edilmez. Fakat gidip tanimadiği birine "Lan sen ne diyorsun" gibi bir şey yazarsa uyarı alır :)
Evet bunu kastediyorum, bazıları linçlemiş anlamak isteyen anlıyor. Ama benim görüşüm biraz daha sert kurallar gelmeli Technopat gibi aşırı sert değil.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Evet bunu kastediyorum, bazıları linçlemiş anlamak isteyen anlıyor. Ama benim görüşüm biraz daha sert kurallar gelmeli Technopat gibi aşırı sert değil.
Zaten onları rapor edersen uyarı alıyorlar. Yani bu yine kişinin rahatsız olup olmamasına bakıyor.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sohbeti saran gold üyelere aşkım diyen bne 😳

Top Bottom