Forumda tanınmak için ne yapmak lazım ?

Eski pc yi i5 8250u var o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2
Agab neyse sen de 10400f alsana zaten oc yapmayacan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@adidas gibi durmaksızın AKP'i savunup durursan çoğu kişi tarafından iyi kötü tanınmış olursun. Ayrıca hangi partilisiniz gibi konular da açmanı öneririm.
Bu bir şakadır, inanıp da gerçekten yapmayınız
Hissediyoru.. linç@meye geliyorlar

Agab neyse sen de 10400f alsana zaten oc yapmayacan ?
Işlemcinin anakarta bağlı olarak gelmesi disında bi sorun yok AIO pc kulaniyom ben mx 110 ekran kartı var minecraft -10 fps

@kirlikilinsta varsa versene

Son düzenleme:
Işlemcinin anakarta bağlı olarak gelmesi disında bi sorun yok AIO pc kulaniyom ben mx 110 ekran kartı var minecraft -10 fps

@kirlikilinsta varsa versene
İnstaya kirlikill yaz ağlayan kedi pp li eleman benim

Forumda bi @Doğukan Fidan bi @Emydn10 gibi hAwli olmak için ne yapmak lazım

Ciddiyim örnek verdim yanlış anlaşılmasın öneeielriniz nelerdir
kardeşim bi benim hesaba bak! full kavgacı egoist yalancı ve ateistlerle kavga ettiğim için günde 40 kişi bana yazıyor herkes bana saldırıyr ama ben umursuyormuyum? hayır takma gitsin hacı neysen o ol ben insanlar bana saldırdıklarında ego atmayı seviyorum

güzel ve akılda kalıcı PP ve Kullanıcı adı büyük ölçüde etkiler ve forumda aktif olamlısın yorumlarını düzgün yap en azıdan seni düzgün biri olarak tanırlar

Ona buna salla, zaten tanınırsın.

@JATDAV diye bir kisi vardi ona noldu bu konuya benzer bir olayim varxi o bilir :D

Monster'a sallayabilirsin
Laptoptan anlamak = Monster köwtü , Msi kawlite

Bu arada tek ciddi öneriyi veriyorum bir dalda ustalaş veya gerçekten tam anlamıyla hakim ol , zamanla insanlar seni etiketler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,675
Üyeler
186,516
Son üye
UMUT8KESKİN
Geri