Forumda tekrarlanan mesajlar

Arkadaşlar arkadaşın dediği doğru ama eksiklik var. Düşünün bir konu var. 300TL bütçeye hangi mouse daha iyi? diye sorulmuş. Birisi "gamepower ogre" yazmış diğer kişide gamepower ogre önerecekse aynı şekilde yazmak yerine ya daha detaylı ( +'larını -'lerini) anlatsın yada mesajı beğensin.

Soru a şu fiyata alınır mı

cevaplar :
alınır
alınır
alınır
alınır
alınır
Bunun ne zararı var size merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum yani dalga geçmek veya tartışma çıkarmak gibi bir niyetim yok .

Arkadaşlar arkadaşın dediği doğru ama eksiklik var. Düşünün bir konu var. 300TL bütçeye hangi mouse daha iyi? diye sorulmuş. Birisi "gamepower ogre" yazmış diğer kişide gamepower ogre önerecekse aynı şekilde yazmak yerine ya daha detaylı ( +'larını -'lerini) anlatsın yada mesajı beğensin.
İşte bu mantıklı.

Çok mantıklı, tek sıkıntı gp ogre klavye

Biraz saçmalık ve forum mizacına ters bir bakış açısı olmuş. Şöyle açıklayayım ; forumda herkesin bir reaksiyon ve mesaj skoru barı mevcut. Herkes kendi fikrini dile getirmek istiyor -ki forumun amacı budur zaten. Mesela bir konu açıldığında konuya bir kişi girse ve "alınır" yazsa mesajı attığı anda 2-3 kişinin daha onu yazdığını görüyor. Ne yapalım ? Mesajı silelim mi ? "İlk yazan tüm reaksiyonları kapsın" gibi saçma bir olaya dönüşür bu durum.
Daha çok örneklendirmek isterdim ama yani böyle bir bakış açısınada pek örnek bulunamıyor :)

Mesela bir konu açıldığında konuya bir kişi girse ve "alınır" yazsa mesajı attığı anda 2-3 kişinin daha onu yazdığını görüyor. Ne yapalım ? Mesajı silelim mi ? "İlk yazan tüm reaksiyonları kapsın" gibi saçma bir olaya dönüşür bu durum.
mszeyrek'in bunu kastettiğini hiç sanıyorum, konunun mesaj sayısı 40 oluyor, ilk yazan ile son yazan arasında nereden baksanız beş dakika var, ama hala anasayfaya düştüğü için konuya girip "alınır, iyi, güzel kart, güzel ürün... " yazılıyor. Yakındığı durum bu olsa gerek hocam.

Kesinlikle haklısın. Eğer ekstra bir yorumun yoksa beğen geç. Biri almalısın diyor biri bence al diyor. Bunun ne farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle haklısın. Eğer ekstra bir yorumun yoksa beğen geç. Biri almalısın diyor biri bence al diyor. Bunun ne farkı var
insanlar rütbe sistemi için böyle saçma şeyler yapıyor.

Evet bundan bende hoşlanmıyorum ve bugün denk geldim. Dün açılmış bir konuya herkes alınır vs. yazmış aradan 15 saat geçmiş biri gelip aynı şeyi yazıyor. Al sana patladı konu , ya yardıma ihtiyacı olan biri arada kaynadıysa ? Onu geçtim görüntü ve mesaj kirliliğinden başka bir şey değil.
mszeyrek'in bunu kastettiğini hiç sanıyorum, konunun mesaj sayısı 40 oluyor, ilk yazan ile son yazan arasında nereden baksanız beş dakika var, ama hala anasayfaya düştüğü için konuya girip "alınır, iyi, güzel kart, güzel ürün... " yazılıyor. Yakındığı durum bu olsa gerek hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,567
Üyeler
190,059
Son üye
xvictorhugo
Geri