Neler Yeni

Forumda yeni veya yakın zamanda hesap açmış kişiler için konu onayı

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Forumda benzerine rastladığımız ve az önce de gördüğümüz gibi hesap açıp rahatça bir konu açarak küfür edebiliyorlar.
Bunun önüne geçebilmek için 100 150 mesaj yazana kadar kullanıcılar konularına onaylama işlemi gelebilir.
Biraz uğraş ister ama forum daha rahatlar. İnsanlar birbirine yardım etmek için girip küfür görüyor :/
Şimdiden teşekkürler

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Forumda benzerine rastladığımız ve az önce de gördüğümüz gibi hesap açıp rahatça bir konu açarak küfür edebiliyorlar.
Bunun önüne geçebilmek için 100 150 mesaj yazana kadar kullanıcılar konularına onaylama işlemi gelebilir.
Biraz uğraş ister ama forum daha rahatlar. İnsanlar birbirine yardım etmek için girip küfür görüyor :/
Şimdiden teşekkürler
Bu sefer de Cevap olarak küfür ederlerse hocam ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir konuya girip küfür edemeyecek yani :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
.
Şimdiden teşekkürler
Özellikle adam pc hakkında sorunu var hemen konu değiştirip yok bu çöp, kazık yemişssin gibi ifadeler kullanıyolar.Adamın sorusunu cevaplamayıp böyle yapanlara da izin verilmemeli.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikle adam pc hakkında sorunu var hemen konu değiştirip yok bu çöp, kazık yemişssin gibi ifadeler kullanıyolar.Adamın sorusunu cevaplamayıp böyle yapanlara da izin verilmemeli.
O da mantıklı.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu aralar o tarz kişileri forumda görmemeye başladım.
Ama bu tekrardan olmayacağı anlamına gelmiyor.
Yeni modlar açıklandıktan sonra böyle bir şeye gerek olmaz bence.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Şimdiden teşekkürler
Tamam da foruma yeni gelenler genelde sorunları olduğu için hesap açıyorlar çok görüyoruz öyle yardıma ihtiyacı olup 3 5 mesaji olan ve bence bir sakıncası yok ayrıca size küfreden birisini şikayet edebilirsiniz diye biliyorum

Top Bottom