Forumdaki eleştiri başlığı forumdan kaldırıldı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ya birader hepiniz buradan faydalanıp bilgi alıp bilgisayar topluyorsunuz, sponsorluk olmadan bu forum nasıl ayakta dursun anlat bakalaım? 5-6 kere ban yedim ben ama hiç sorgulamıyorum bile sonucta bana faydası olan bir yer. çevrımdısı bile girip bir cok bilgiye ulasabiliyorum nedir bu kin ve nefretiniz anlamadım. korkudan kimse yazamıyor demişiniz ama siz yan hesaplarla gelip ortalığı karıştırıyorsunuz diye millet neden ban yesin.
Sorgulamamak normal bir sey mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yan hesabim falan da yok bu arada :)

ya birader hepiniz buradan faydalanıp bilgi alıp bilgisayar topluyorsunuz, sponsorluk olmadan bu forum nasıl ayakta dursun anlat bakalım? 5-6 kere ban yedim ben ama hiç sorgulamıyorum bile sonucta bana faydası olan bir yer. çevrımdısı bile girip bir cok bilgiye ulasabiliyorum nedir bu kin ve nefretiniz anlamadım. korkudan kimse yazamıyor demişiniz ama siz yan hesaplarla gelip ortalığı karıştırıyorsunuz diye millet neden ban yesin.
sponsorluk olmadan dönmez katılıyorum. bu yüzden paylaştığı ürünleri direkt almıyorum önce bi piyasa araştırması sonra dönüp bakıyorum alayım diye tak bitmiş stok PODSNJADOSNA

evet konuyu kısıtlamışlar galiba öne çıkmıyor
başlığı ne üzerinden açacağımı bulamadım eleştiri ve öneri diye başlık olmadığından 😀 ben de teknoloji haberi diye açmıştım konu dışına çevrilmiş o yüzden olmalı

Arkadaşlar bir fikriniz varsa, bir şikayetiniz varsa mail atabilirsiniz. Şimdi bu konuda kilitlenecek ve yine art niyet arayacaksınız. Yani her aklınıza gelen fikir yada şikayet için yeni konu açmak gerçekten size mantıklı geliyor mu?

bundan sonra Abdullah Hacıgül e güvenim kalmadı sponsorsuz özgün içerik eleştiri yapan tek kişiydi benim gözümde gerçeğini gördük

Adamlara sponsor ol o zaman.

Adamın sitesinde ekstra pop-up reklam yok, göze kötü gelen bir şey yok. Mis gibi site var, daha ne istersiniz anlamıyorum.

James Donkey gamepower falan forumda linç edilen markalar nerdeyse iyi bir ürünlerini göremedik öneriyorlar daha kampanya ayağına bindirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yan hesabim falan da yok bu arada :)
ktc monitörü eleştirdim diye bende ban yedim ama kalkıp neden ban attınız diye hesap soracak değilim. bu konuyu açanların niyeti iyi değil bence ortalığı karıstırmaya calısıyorlar, eleştiri farklı bir şey..

• Üzgün
Reaksiyonlar: Styx
Arkadaşlar bir fikriniz varsa, bir şikayetiniz varsa mail atabilirsiniz. Şimdi bu konuda kilitlenecek ve yine art niyet arayacaksınız. Yani her aklınıza gelen fikir yada şikayet için yeni konu açmak gerçekten size mantıklı geliyor mu?

Adamlara sponsor ol o zaman.

Adamın sitesinde ekstra pop-up reklam yok, göze kötü gelen bir şey yok. Mis gibi site var, daha ne istersiniz anlamıyorum.
Ben reklam mı dedim adam özgün içerik üretmiyor artık sponsorluya döndü full önceden tak herşeyi eleştirirdi king ne oldu parasını bitti

ya birader hepiniz buradan faydalanıp bilgi alıp bilgisayar topluyorsunuz, sponsorluk olmadan bu forum nasıl ayakta dursun anlat bakalım? 5-6 kere ban yedim ben ama hiç sorgulamıyorum bile sonucta bana faydası olan bir yer. çevrımdısı bile girip bir cok bilgiye ulasabiliyorum nedir bu kin ve nefretiniz anlamadım. korkudan kimse yazamıyor demişiniz ama siz yan hesaplarla gelip ortalığı karıştırıyorsunuz diye millet neden ban yesin.
Önceki konu sponsorluk alıyor diye açılmadı. Başlığı açan arkadaş linkgelir amacıyla Abdullah Hacıgülün indirim sayılmayan veya forumda alınmasının tavsiye edilmediği ürünleri paylaştığı iddiasından eleştirdi.

Sorun sponsor değil yapılan reklam

Ben reklam mı dedim adam özgün içerik üretmiyor artık sponsorluya döndü full önceden tak herşeyi eleştirirdi king ne oldu parasını bitti

Her videosunu izlemiyorsun galiba. Neyse bireysel tanımadığım birisini savunmak için harcayacak enerjim yok. 🫡

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri