Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
@Doğukan Fidan adlı keko
Neyin karın ağrısı bu? Ömrümde seni 1 kere bile görmedim kim olduğunu dahi bilmiyorum. Sırf arkadaşı olduğun birkaç kişi ile münakaşaya girdim diye nasıl bir bilenmişsen bana artık, tüm nefretini kusuyorsun. Forumu bıraktım demedim zaten, arada rehberlere falan bakarım dedim şimdi de çok farklısını yapmıyorum. 2-3 konuya mesaj yazıyorum diye geri dönmüş olmuyorum, ha bunu sorgulamak da üzerine vazife bir şey mi pek anlamış değilim. İsteyene istediğimi deme hakkına sahibim, kurallara aykırı bir şey ise yiyorum zaten uyarımı. Aha 2 gün önce yazdığım şeyden dolayı 3 uyarı puanı yedim. Bu kadar köpürmeyin önünüze gelene. Aylardır "Reaksiyon reaksiyon" diye gezip birbirinizi boostlamanızı saymıyorum bile, komiksiniz sadece.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aynen hocam, beni tanımıyorsunuz zaten konulara yazdığım şekilde. 2 3 tane agresif çıkışım var Mehmet Bey'in işine onlar geldiği için onları atıyor. racon kesen gibi konuşanlara bile nazikçe yaklaşıyorum ama işine gelmiyor bazılarının. Üstüne neden alındın ki deme hocam çünkü yemezler.
''Üstüne alınma'' demeyeceğim. Dediğim şey herkesi kapsayan bir durum.
Agressif çıkışlarına bakacak olursam muhtemelen Troll kişilerle yaptığınız agressif çıkışları görürüm.
Sözlerinize dikkat etmeye çalışın. Ben de bol bol sallıyorum o troll kişilere. Nası' çıkış yaptığınıza bağlı durumunuz.
Aşırı aggresif çıkış yaparsanız yersiniz tabii uyarıyı.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aynen hocam, konudaki tartışmayı okumadığınızdan eminim. Çünkü tenezzül etmezsiniz siz.
Baştan sona okudum kardeşim senin yaptığın çocukluktan başka bir şey değil kim ban yemiş kim yememiş sana ne?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Burada 20 paragraf mesaj yazsam bile herkesi memnun edemem. Birileri nasıl insiyatifle karşılaşıyorsa siz de aynısıyla karşılaşacaksınız. Bir dönem ağır cezalar verdik, gelen konuların yarısı "Neden herkes ban yiyor?". Cezaları azaltıyoruz "Neden kimse ceza yemiyor?" Arkadaşlar bu işler yıllardır böyledir. Amma velakin gelip burada neden şu şu insanlar özellikle ceza almıyor gibi garip suçlamalarda bulunmanıza HİÇBİR şekilde izin vermeyeceğimi bilin. Burada insanları sıkmayalım, daha rahat bir ortam oluşturalım diyoruz fakat pişman ediyorsunuz genel anlamda. Onlarca uyarısı olanlar bile gelip neden şöyle şöyle diye hesap sorabiliyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,707
Üyeler
165,057
Son üye
Dobra35
Top Bottom