Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Bunu daha önce 2 kere söylemiş olmanız komik : )Sonraki uyarısı perma onun.
Hocam özelden bana da yazsana merak ettim.Discord atarsan özelden yazabilirim
Neyin karın ağrısı bu? Ömrümde seni 1 kere bile görmedim kim olduğunu dahi bilmiyorum. Sırf arkadaşı olduğun birkaç kişi ile münakaşaya girdim diye nasıl bir bilenmişsen bana artık, tüm nefretini kusuyorsun. Forumu bıraktım demedim zaten, arada rehberlere falan bakarım dedim şimdi de çok farklısını yapmıyorum. 2-3 konuya mesaj yazıyorum diye geri dönmüş olmuyorum, ha bunu sorgulamak da üzerine vazife bir şey mi pek anlamış değilim. İsteyene istediğimi deme hakkına sahibim, kurallara aykırı bir şey ise yiyorum zaten uyarımı. Aha 2 gün önce yazdığım şeyden dolayı 3 uyarı puanı yedim. Bu kadar köpürmeyin önünüze gelene. Aylardır "Reaksiyon reaksiyon" diye gezip birbirinizi boostlamanızı saymıyorum bile, komiksiniz sadece.@Doğukan Fidan adlı keko
Cidden 30 un üzerinde uyarısı vardır belki de 40. Yok yani 24 uyarıda perma veriliyor diye biliyorum hadi 27 olsun. İnsiyatif bu kadar kullanılırsa üye tınlamaz ki tınlamamaya devam ediyor.Aklıma gelmişken sorayım. Eğer torpil vs hiçbir şey yoksa. @kaplanharun neden perma yemiyor?
aga ne dionBunu daha önce 2 kere söylemiş olmanız komik : )
Yanlış mesajı alıntılamışım knkaga ne dion
Size daha önceden kızıyordum katılmıyordum hatırlarsınız belki. Ancak şuan da çok haklısınız.Cidden 30 un üzerinde uyarısı vardır belki de 40. Yok yani 24 uyarıda perma veriliyor diye biliyorum hadi 27 olsun. İnsiyatif bu kadar kullanılırsa üye tınlamaz ki tınlamamaya devam ediyor.
''Üstüne alınma'' demeyeceğim. Dediğim şey herkesi kapsayan bir durum.Aynen hocam, beni tanımıyorsunuz zaten konulara yazdığım şekilde. 2 3 tane agresif çıkışım var Mehmet Bey'in işine onlar geldiği için onları atıyor. racon kesen gibi konuşanlara bile nazikçe yaklaşıyorum ama işine gelmiyor bazılarının. Üstüne neden alındın ki deme hocam çünkü yemezler.
Baştan sona okudum kardeşim senin yaptığın çocukluktan başka bir şey değil kim ban yemiş kim yememiş sana ne?Aynen hocam, konudaki tartışmayı okumadığınızdan eminim. Çünkü tenezzül etmezsiniz siz.