Avolay
80+ Gold
Geçmişe bir dönüp baktım, benim gözümde değerli olan kişiler ya ban yemiş ya da banlanmış. Abdullah abiyle münakaşaya girdiği için ban yiyeninden tut birisi anasına sövdüğü için tepki olarak *****! diyen kişiye kadar. Özelden adam beni tehdit edip gevşek diyor şikayet ediyorum uyarı alıyor ban yerine. Sonra ben bu mesajları durumuma atıyorum ve çabuk sil! uyarı yiyeceksin diyorlar. Uyarı cezası alıyorum sırf tehdit eden ve bana gevşek diyen kişi yüzünden. Küfürlü sansür atanlar niye ban yemiyor? Diye sorduğumda Mehmet Yılmaz bana nereden biliyorsun? Demişti. Bana küfürlü sansür şeklinde hakaret eden bir kaç kişi vardı reportladım ve yine bir şey olmadı. Tek yaptığınız taraf tutmak. Hiçbir eleştriyi kaldıramıyorsunuz. @Doğukan Fidan adlı keko da geri dönenlere ilgi manyağı diyor ama kendisi de bıraktım diye söyleyip geri dönüyor. Forumu ayakta tutan bir kaç kişi de yeteri kadar bilgi vermiyor. En yararlı üyeleri elinde tutamayıp en beceriksizleri elinizde bırakın. Böyle devam edin. Ne eşitlik var ne adalet. Gidip yalakalığını yapın ancak modların. Şimdi gelip hadi bunları yazdım diye ban atın beklemedeyim. @Mehmet Yılmaz. Bize küfür edip racon kesene uyarı, bize söveni ifşaladığımız için ban böyle devam böyle devam. Herkesin hakkını yiyin böyle devam edin.
Modların bir suçu yokVardır modların bir bildiği.
Tek bir sorun var onu da çözebilecek tek kişi Abdullah Abi.