Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avolay

80+ Gold
Geçmişe bir dönüp baktım, benim gözümde değerli olan kişiler ya ban yemiş ya da banlanmış. Abdullah abiyle münakaşaya girdiği için ban yiyeninden tut birisi anasına sövdüğü için tepki olarak *****! diyen kişiye kadar. Özelden adam beni tehdit edip gevşek diyor şikayet ediyorum uyarı alıyor ban yerine. Sonra ben bu mesajları durumuma atıyorum ve çabuk sil! uyarı yiyeceksin diyorlar. Uyarı cezası alıyorum sırf tehdit eden ve bana gevşek diyen kişi yüzünden. Küfürlü sansür atanlar niye ban yemiyor? Diye sorduğumda Mehmet Yılmaz bana nereden biliyorsun? Demişti. Bana küfürlü sansür şeklinde hakaret eden bir kaç kişi vardı reportladım ve yine bir şey olmadı. Tek yaptığınız taraf tutmak. Hiçbir eleştriyi kaldıramıyorsunuz. @Doğukan Fidan adlı keko da geri dönenlere ilgi manyağı diyor ama kendisi de bıraktım diye söyleyip geri dönüyor. Forumu ayakta tutan bir kaç kişi de yeteri kadar bilgi vermiyor. En yararlı üyeleri elinde tutamayıp en beceriksizleri elinizde bırakın. Böyle devam edin. Ne eşitlik var ne adalet. Gidip yalakalığını yapın ancak modların. Şimdi gelip hadi bunları yazdım diye ban atın beklemedeyim. @Mehmet Yılmaz. Bize küfür edip racon kesene uyarı, bize söveni ifşaladığımız için ban böyle devam böyle devam. Herkesin hakkını yiyin böyle devam edin.
Vardır modların bir bildiği.
Modların bir suçu yok :)
Tek bir sorun var onu da çözebilecek tek kişi Abdullah Abi.

-Yec

80+ Bronze
Bunun cevabı ise sana az önce attığım senin uyarı almadığın ve hakaret ettiğin mesajdır. Sen nasıl almadıysan o daha ağırını yapıp ona göre ceza alıyor. Sana olunca güzel, başkasına yapınca neden kötü oluyoruz?
Ne kadar sürelik ban attığını söyler misin? Bu ettiği hakaretler ağır hakaretler 1 hafta attım diye övüneceksen adaleti savunma bana. 1-2 hafta küdür eden adama ban atılıyor. Geliyor bi daha toxiclik yapıyor örneği kaplanharun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonraki uyarısı perma onun.
Sonrakisi permaysa kaplanharun neden yemedi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ne kadar sürelik ban attığını söyler misin? Bu ettiği hakaretler ağır hakaretler 1 hafta attım diye övüneceksen adaleti savunma bana. 1-2 hafta küdür eden adama ban atılıyor. Geliyor bi daha toxiclik yapıyor örneği kaplanharun.
Kişilerin cezasıyla neden bu kadar ilgileniyorsun? Senin derdin daha çok bana dokunulmasın, başkaları hemen ceza alsın gibisinden ilerliyor. Yazdığın mesajların bundan bir farkı yok. Sana örneği attım, sen nasıl uyarı almadıysan o da ona göre ceza alıyor dedim, nasıl yorumlamak istersen öyle yorumla.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
25 kişi üstüme geldi, ben ne diyeyim sağolun arkadaşlar bir konu hakkında yanıldım. GELİN 25 kişi üstüme çıkın mı diyeceğim. Lütfen konunun linkini atta arkadaşlar görsün benim üstüme kaç kişi geldiğini o gün.
Banada 12 falan geldi gayet normal ben hepsini teker teker halletmiştim 🤠

-Yec

80+ Bronze
Hocam önerim konuyu kapatmanız yönünce. Bu tartışma bitmez. Olgunca davranamayıp uyarı yeyip sonra ''Memed Bazı kişilere kıyak geçiyor'' Söylemesini dinlemek saçmalık. Sinirde bozar ayrıca. Konuyu kapatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum bu yüzden.
İyi forumlar dilerim.
Aynen hocam, beni tanımıyorsunuz zaten konulara yazdığım şekilde. 2 3 tane agresif çıkışım var Mehmet Bey'in işine onlar geldiği için onları atıyor. racon kesen gibi konuşanlara bile nazikçe yaklaşıyorum ama işine gelmiyor bazılarının. Üstüne neden alındın ki deme hocam çünkü yemezler.

Avolay

80+ Gold

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kişilerin cezasıyla neden bu kadar ilgileniyorsun? Senin derdin daha çok bana dokunulmasın, başkaları hemen ceza alsın gibisinden ilerliyor. Yazdığın mesajların bundan bir farkı yok. Sana örneği attım, sen nasıl uyarı almadıysan o da ona göre ceza alıyor dedim, nasıl yorumlamak istersen öyle yorumla.
Kral çoluk çocukla uğraşma boşver cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonrakisi permaysa kaplanharun neden yemedi?
Forumdaki çoğu kişi olgun olmayan kişilerden ibaret. Platin olupta olgun davranamayan tonla üye sayarım sana. Hepsine perma atamazsın. Bu seferde ''Herkes perma yiyor'' Diye konu açarsınız. Ne oldu bir şey değişti mi? Hayır. gene moderatörler suçlu oldu.
Çıkın bu kafadan. Forumun üyelerinin beyin yapısını herkes biliyor. Buna katlanabilecekseniz takılın burada.

-Yec

80+ Bronze
Bana dokunulmuyor ki zaten 2 tane uyarım var kendin bizzat 2 tane uyarıyı atmadım dedin. Sanırım kişiyi karıştırdın. Sen insiyatif kullanarak atmadım diye bana dedin ben kaşınıyor muyum ki böyle bir konu açayım? Lütfen bir daha gözden geçir ve cezaların artırılması yönündeki talebi geçiştirme böyle, tehdit de önemli bir etken tehdit cezası hafif bir şey olmamalı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom