Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
onun yerine cevap vermiş gibi olacağım pardon
meriç eskiden çok kawgacı bir tipe benziyordu o zamanlar almıştır bence. haklı mıyım @mericcerbay
Ben de çok tartışmaya veya kavgaya giren biriyim. Abdullah Hacıgül ile bile atışmışlığım var. Hiç birinde de uyarı yemedim. Demek ki siz bilmiyorsunuz nası' kavga edeceğinizi.

-Yec

80+ Bronze

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir kaç kişi yemedi diye tüm herkesin yemediği anlamına gelmez. Burada başkalarının da yazdığını okuyun. Haksız ban atıldığını düşünen tek ben değilim. Hepsine atarsanız zaten forumda üye kalmaz.
Bunları yazan birine ceza vermeyip diğerlerine neden ceza vereyim manyak mıyım ben?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bende çok tartışmaya veya kavgaya giren biriyim. Abdullah Hacıgül ile bile atışmışlığım var. Hiç birinde de uyarı yemedim. Demek ki siz bilmiyorsunuz nası' kavga edeceğinizi.
Evet bende bir çok kez tartışmalarda bulundum, daha iyisini önerdim küfür yedim fakat uyarı alacak bir davranışta bulunmadım.

-Yec

80+ Bronze
Bunları yazan birine ceza vermeyip diğerlerine neden ceza vereyim manyak mıyım ben?
1625310786170.png

Bu neden 1 gün ban yedi Mehmet Bey? Resim küçücük çıkıyor indirmeme rağmen. Sen bakarsın panelinizden.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Doğukan'ın o mesajına modlar yüksek uyarı puanı verip mesajı silmişti. Onu sonradan görüp ceza veren benim zaten :D Ayrıca 1 gün yemedi daha fazla yedi.

majorw0w

80+ Silver
Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.
Sadece bir şey sormak istiyorum. Kaç uyarıda perma ban yeniliyor ? Atıyorum adamın 40 tane var hala yemiyor. Konu hortlakmaktan tut trole kadar bunun nedeni nedir ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alıntıyı görüntüle
Bu neden 1 gün ban yedi Mehmet Bey? Resim küçücük çıkıyor indirmeme rağmen. Sen bakarsın panelinizden.
Bunun cevabı ise sana az önce attığım senin uyarı almadığın ve hakaret ettiğin mesajdır. Sen nasıl almadıysan o daha ağırını yapıp ona göre ceza alıyor. Sana olunca güzel, başkasına yapınca neden kötü oluyoruz?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: baid
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom