Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
7
Sonsuz katılıyorum, isterseniz perma ban bana da atabilirsiniz. Gereksiz gurur yapıp vakit çalmayacağım. Banlamak istiyorsan 2 dakikanı alacağını sanmıyorum.
Hep sataşanlar kazanıyor zaten mesela @baid şuan yöneticinin gözü önünde bana sataşıyor ama tık yok.

-Yec

80+ Bronze
Hayır yani kimin forumu bırakıp bırakmayacağına neden bu kadar takılıyorsunuz? İsteyen girer istemeyen girmez, gelip bu konuda KİMSEYE hesap sormaya hakkınız yok.
İşte bunu @Doğukan Fidan gibi kişiler kaldıramıyor. İlgi istiyorlar diyor. Kendisi de forumu bırakıyorum demişliği var diye "duydum". Bilemiyorum artık belki siz hazmedebiliyorsunuz fakat bazı üyeler hazmedemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep sataşanlar kazanıyor zaten mesela @baid şuan yöneticinin gözü önünde bana sataşıyor ama tık yok.
Kahkaha reaksiyonu spamlıyor işte. Tek yapabileceği o çünkü şuan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Binlerce mesaj yazıp 1-2 uyarı alan onlarca insan var, hatta hiç uyarı almayanlar bile var burada. Hepsini mi tanıyıp torpil yapıyorum? Ne kadar saçma düşünceler bunlar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İşte bunu @Doğukan Fidan gibi kişiler kaldıramıyor. İlgi istiyorlar diyor. Kendisi de forumu bırakıyorum demişliği var diye "duydum". Bilemiyorum artık belki siz hazmedebiliyorsunuz fakat bazı üyeler hazmedemiyor.

Özelden yazsana bir şey atıcam.

-Yec

80+ Bronze
Acaba forumda yılda 1 Uyarı yiyen tek ben miyim? Düşünüyorum bazen. Toplamda 2 Uyarı puanım var benim.
Benimde 2 uyarı puanım var. İlki bir konu halloldu diye başlığa falan nokta atıp geçiştirdim onda hak veriyorum. 2.si de referans kodunu ana konu Chippin konusu yerine başka konuya attım. Onda da hak veriyorum ama birine hakaret edip ban atmamak yanlış. Uyarılar çok ayarsız gevşek diyen adam da aynı uyarıyı yiyor yazık kafana diyen de. Bu sistemin oturmuş olması lazım artık.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Valla isteyen yalaka desin isteyen başka bir şey desin umrumda değil ama bu forumda ki moderatörler diğer forumdakilere göre açık ara daha insiyatifli.
Hocam ben esprisine dedim hatta o yüzden sonuna ironi işareti koydum

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk

Valla spamlamıyorum bu çocuğun her mesajı beni güldürüyor.🤣🤣

En İyi Cevap
7
Binlerce mesaj yazıp 1-2 uyarı alan onlarca insan var, hatta hiç uyarı almayanlar bile var burada. Hepsini mi tanıyıp torpil yapıyorum? Ne kadar saçma düşünceler bunlar.
Ben torpil yapıldığını değil de daha çok neden (kendimden örnek vereyim) bana sataşanlar beni küfür etme raddesine kadar getirenler uyarı almıyor da ben alıp ban yiyiyorum?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca açtığın gönderide de birine "keko" şeklinde hitap etmişsin. Bu nasıl çelişki böyle?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,707
Üyeler
165,057
Son üye
Dobra35
Top Bottom