Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
7
Hele ki bunu yazanın cezasını bizzat ben açmışken yazabildiği şeylere bakın. Sonra özgürlük yok vs. gibi garip mesajlar yazabiliyorsunuz. İronik.
Cezamın açılıp açılması umurumda değil, ben sizden zaten cezamı açın falan diye istekte bulunmadım. Perma da atabilirsiniz umurumda değil. Sıkıldım artık içimi dökmek istiyorum forumda beni kışkırtan ve banlatmaya çalışan kitle uyarı almıyor ben uyarı alıyorum hep ben suçlu oluyorum sıkıldım artık. Biliyorum böyle konuşmak haddime değil ancak cidden bıktım. İsterseniz perma ban atabilirsiniz benim için sorun yok zaten. Bıraktım forumu diğer forum şuanda daha iyi buraya göre en azından adalet var.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bence böyle konular konu açarak konuşulacak şeyler değil.

-Yec

80+ Bronze
Valla isteyen yalaka desin isteyen başka bir şey desin umrumda değil ama bu forumda ki moderatörler diğer forumdakilere göre açık ara daha insiyatifli.
Gevşek diyen kişiye uyarı verip yazık kafana diyen kişiye de uyarı verilerek insiyatif olmuyor maalesef.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır yani kimin forumu bırakıp bırakmayacağına neden bu kadar takılıyorsunuz? İsteyen girer istemeyen girmez, gelip bu konuda KİMSEYE hesap sormaya hakkınız yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Acaba forumda yılda 1 Uyarı yiyen tek ben miyim? Düşünüyorum bazen. Toplamda 2 Uyarı puanım var benim.
Senle hayatımda özel olarak konuşmuşluğum bile yoktur, ama öyle deme torpil yapıyoruz (!)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Cezamın açılıp açılması umurumda değil, ben sizden zaten cezamı açın falan diye istekte bulunmadım. Perma da atabilirsiniz umurumda değil. Sıkıldım artık içimi dökmek istiyorum forumda beni kışkırtan ve banlatmaya çalışan kitle uyarı almıyor ben uyarı alıyorum hep ben suçlu oluyorum sıkıldım artık. Biliyorum böyle konuşmak haddime değil ancak cidden bıktım. İsterseniz perma ban atabilirsiniz benim için sorun yok zaten. Bıraktım forumu diğer forum şuanda daha iyi buraya göre en azından adalet var.
Oraya git o zaman 👋

-Yec

80+ Bronze
Sonsuz katılıyorum, isterseniz perma ban bana da atabilirsiniz. Gereksiz gurur yapıp vakit çalmayacağım. Banlamak istiyorsan 2 dakikanı alacağını sanmıyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
O yazan ben değilim kesin boş boş konuşmayı yeter bıktım sizden bıktım benimle uğraşmayı kesin! Multim olsaydı perma yerdi.
Ben sensin denedim ki güya "Dayın"mış. Ama bunu dayına sen söylemişsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom