Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-Yec

80+ Bronze
Binlerce mesaj yazıp 1-2 uyarı alan onlarca insan var, hatta hiç uyarı almayanlar bile var burada. Hepsini mi tanıyıp torpil yapıyorum? Ne kadar saçma düşünceler bunlar.
Hepsine torpil yaptığını iddia etmiyorum ben. Sadece kuralları kafanızda estetiyorsunuz. Size gevşek denilse perma banlarsınız ama üyeleri denilince banlanmıyor. Sen kimsin la? Ben Yönetici'yim aynı seviyede miyiz dersen eşitlik olmadığı için 1 dk daha durmaya gerek olmadığının kanıtı olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hepsine torpil yaptığını iddia etmiyorum ben. Sadece kuralları kafanızda estetiyorsunuz. Size gevşek denilse perma banlarsınız ama üyeleri denilince banlanmıyor. Sen kimsin la? Ben Yönetici'yim aynı seviyede miyiz dersen eşitlik olmadığı için 1 dk daha durmaya gerek olmadığının kanıtı olur.
Bana neler neler denildi ceza atmadım, nereden biliyorsun bu kadar emin konuşuyorsun?

-Yec

80+ Bronze
Ayrıca açtığın gönderide de birine "keko" şeklinde hitap etmişsin. Bu nasıl çelişki böyle?
Evet keko şeklinde hitap ettim uyarı verebilirsin perma da atabilirsin. Çok sıkıldım artık insanların bana hakaret etmesinden ve benim kendimin bir şey dediğinde uyarı yiyecek olması baskısından.

En İyi Cevap
7
Ne zaman multi dedim ki? Bir tane mesajımı at bari.
Adsız.png

Bu ilki. Multi diye rapor ettiğiniz belli Rambo bıçağına cevap olarak yazmışsınız.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

-Yec

80+ Bronze
Bana neler neler denildi ceza atmadım, nereden biliyorsun bu kadar emin konuşuyorsun?
Sana denildi bir şey atmadın, insiyatif kullandın varsayalım. Üyelere gevşek diyen kişiye neden uyarı yiyor? Ben sana atma demiyorum aksine banla diyorum. Bunun gibiler yüzünden forum bu halde. Agresif çıkınca bir başkası o kişinin ağzından argo çıkınca yallah uyarı yiyor. Uyarılarda birikip bana dönüşüyor kısa bir sürede. Bende insiyatif kullanma, hakaret eden herkes banlansın diyorum ama ilk kışkırtmayı çıkaran kişi banlansın. Gidipte birader sen ne diyorsun? diyip racon kesene uyarı atılıp diğerine de atılmasın. Başıma geldi nazikçe uyardım ama sabrımız taşıyor belirli bir süre sonra.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Sana denildi bir şey atmadın, insiyatif kullandın varsayalım. Üyelere gevşek diyen kişiye neden uyarı yiyor? Ben sana atma demiyorum aksine banla diyorum. Bunun gibiler yüzünden forum bu halde. Agresif çıkınca bir başkası o kişinin ağzından argo çıkınca yallah uyarı yiyor. Uyarılarda birikip bana dönüşüyor kısa bir sürede. Bende insiyatif kullanma, hakaret eden herkes banlansın diyorum ama ilk kışkırtmayı çıkaran kişi banlansın. Gidipte birader sen ne diyorsun? diyip racon kesene uyarı atılıp diğerine de atılmasın. Başıma geldi nazikçe uyardım ama sabrımız taşıyor belirli bir süre sonra.
Argo kullanma o zaman 🤦‍♂️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom