Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Doğukan'ın o mesajına modlar yüksek uyarı puanı verip mesajı silmişti. Onu sonradan görüp ceza veren benim zaten :D Ayrıca 1 gün yemedi daha fazla yedi.
Hocam önerim konuyu kapatmanız yönünce. Bu tartışma bitmez. Olgunca davranamayıp uyarı yeyip sonra ''Memed Bazı kişilere kıyak geçiyor'' Söylemesini dinlemek saçmalık. Sinirde bozar ayrıca. Konuyu kapatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum bu yüzden.
İyi forumlar dilerim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sadece bir şey sormak istiyorum. Kaç uyarıda perma ban yeniliyor ? Atıyorum adamın 40 tane var hala yemiyor. Konu hortlakmaktan tut trole kadar bunun nedeni nedir ?
Sonraki uyarısı perma onun.

En İyi Cevap
7
Hocam önerim konuyu kapatmanız yönünce. Bu tartışma bitmez. olgunca davranamayıp uyarı yeyip sonra ''Memed Bazı kişilere kıyak geçiyor'' Söylemesini dinlemek saçmalık. Sinirde bozar ayrıca. Konuyu kapatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum bu yüzden.
İyi forumlar dilerim.
Konuyu kapatmak bu sorunlara çözüm değil.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sadece bir şey sormak istiyorum. Kaç uyarıda perma ban yeniliyor ? Atıyorum adamın 40 tane var hala yemiyor. Konu hortlakmaktan tut trole kadar bunun nedeni nedir ?
@kaplanharun 'dan bahsediyorsan o zaten sürekli ban yiyor perma yesede farketmez.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Kural kuraldır. Ben yapıyorsam ben perma yiyim kimse için farketmesin. Aynı şeyleri sürekli yapıp davranışları düzelmiyor ise bir sıkıntı vardır.
Birazda insiyatif uyguluyor modlar sana olsa bu durum sanada insiyatif uygulanıcak sonuçta.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom