Natsu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 350
- İsim
- Emrullah Baykan
- https://www.instagram.com/emrullahbykn/
- emrullah.baykan
Selamlar herkese. Forumda dikkatimi çeken ve eleştirmek istediğim toksik bir kitle var. Gerçek anlamda forum deneyimim ilk kez Donanım Arşivi ile oldu. Çook uzun zamandır forumlarda dolaşırım fakat hiçbirinde üyeliğim bulunmaz. Abdullah'ı çok severim ve kendisini çok eskiden beri takip ederim. Forum açtığını duyunca bende katılmak istedim. Eleştirmek istediğim konuya gelelim.Gerçekten işi bilen ve bildiği için konuşan, çözüm odaklı ve üslubu düzgün bir çok kullanıcı var. Birde sanki bir video oyununda deneyim puanı kasıyormuşçasına, tamamen gereksiz, alakasız bomboş konuşan bir kitle var.Aklı yok fikri var. Yahu adam bir şey soruyor konu hakkında bilgi edinmek için forumu kullanıyor.Yardımcı olmak isteyenler fikirlerini belirtiyolar ardından bu toksik arkadaşlarımız kaba bir üslup ile belirtilen fikirleri reddediyor ve forumun en bilge en yüce insanı edasıyla klavyesini suratımıza sallıyor. Fikirleri güzel güzel çarpıştırıp tartışmak varken patavatsızca size saldırıyorlar. Hele birde profilinize yazanlar var... Adamı burası sarmıyor gelip profilimde toksiklik yapıyor. Ben anlamıyorum neyin tribi neyin raconunda bunlar? Forumu kaliteli yapan kaliteli kullancılarıdır.
En kısa zamanda bu virüslü kitlenin mümkün olduğunca azalması dileğiyle... İyi forumlar herkese.
En kısa zamanda bu virüslü kitlenin mümkün olduğunca azalması dileğiyle... İyi forumlar herkese.