YusufTheBolt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,097
Zaten Windows temel kullanıcı sürümü ücretsiz ne gerek var5-6 program indirmeye uğraşmamak için böyle yerden indirmeye?
modlu windowsları nasıl güvenip indirebiliyorlar ben hala çözemiyorum. az bişey anlayan zaten windows'u modlayıp iso'ya çıkarıp kullanır. çok zor bişey de değil.Bu tür üstünde oynanmış, editlenmiş Windows ISO'lar büyük riskler taşıyor. Asla kullanmayın/kullandırtmayın.
Bir diğer örneği de burada:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10-home-apra-edition-kasim.840900/
Bu üyeye güvenirim şahsen çok gördüm forumlarda. Diğerini bilmiyorum ama.Bu tür üstünde oynanmış, editlenmiş Windows ISO'lar büyük riskler taşıyor. Asla kullanmayın/kullandırtmayın.
Bir diğer örneği de burada:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10-home-apra-edition-kasim.840900/
Banada öyle geldi sanki isoyu aldığı kaynak sıkıntılı gibiBu üyeye güvenirim şahsen. Diğerini bilmiyorum ama.
Ek olarak Microsoft sitesinden indirilmeyen her iso da virüs olabiliyor başıma çok geldi.
İki sebebi var. Birincisi, interneti nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar. İkincisi, bir şeyin eski sürümünü kullanmak adına gereksiz riske giriyorlar.windows un kendi orjinal isolari varken sitesinde neden böyle saçma şeyler yapiyorsunuz aklım almiyor valla![]()
şahıs kendi modlamış konuda yorumlarda da yazmış zaten bilerek yaptığını düşünüyorum. windows modlamayı biliyorsan içeri fidye virüsü koymayı da bilirsin.Banada öyle geldi sanki isoyu aldığı kaynak sıkıntılı gibi
gider.Böyle bir virüs yediğinde google a kayıtlı kartların da bilgisi gider mi?
yalnız konuda forum üyeleri ben indirdim yada yükledim kullanıyorum tarzında bir yorum yazmamışlar. bu noktada bu sorunu yaşayan sadece bu arkadaş var.Aynı dosyayı indiren başkaları da var. Sorunun indirdiği dosyadan kaynaklı olduğuna emin olamayız.
yalnız konuda forum üyeleri ben indirdim yada yükledim kullanıyorum tarzında bir yorum yazmamışlar. bu noktada bu sorunu yaşayan sadece bu arkadaş var.
Dediklerinize katılmakla birlikte emin olmak için dosyanın incelenebileceğini düşünüyorum. İlgili konudan dosyaya erişim sağlanabiliyor.Aynı dosyayı indiren başkaları da var. Sorunun indirdiği dosyadan kaynaklı olduğuna emin olamayız.