Neler Yeni

Forumlar dipsiz kuyudur giren kaybolur

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
Bir ürün almak istediğimde aynı ürün hakkında biri çok güzel şeyler derken diğeri çöp diyor. Ben anlayamıyorum nasıl oluyor da bir ürün hem iyi hem de kötü olabiliyor. Zaten çok kısıtlı paramız var tonlarca araştırma yapıp video izliyoruz yine de bir karara varamıyoruz. Giriyorum adam tamamen tarafsız karşılaştırma yapıp 2 sene önceki veriler ile şimdinin verilerini ortaya koyup kararı sız verin diyor. Yorumlara bakıyorum adam yine Samsung çöptür ipad alın diyor. S7 FE' yi kimisi çok kötülüyor kimisi de aşırı memnunum diyor ben kime inanacağım? İpad 9. nesil 4:3 ekrana sahip video desen büyük büyük siyahlıklarla video izliyorsun. Tek amacı pubg oynamak olan biri gelip Samsung'u kötülüyor ayar oluyorum.

Talha_

80+
Sebep belirtmeden çöp diyen kişileri takmayacaksınız forumlarda. Sizin dediğiniz gibi karmaşada kayboluyor insan öbür türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmeden konuşmaya en basit örnek oyun dışı etkinliklerde kullanılacak ve bataryası uzun gidecek laptop önerisi isteyen kişilere 3050 ekran kartlı laptop önerilmesi. Cahil cahil işler. Bakıyorsun adam 3050 laptop önermiş mux switch bile yok.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Bir ürün almak istediğimde aynı ürün hakkında biri çok güzel şeyler derken diğeri çöp diyor. Ben anlayamıyorum nasıl oluyor da bir ürün hem iyi hem de kötü olabiliyor. Zaten çok kısıtlı paramız var tonlarca araştırma yapıp video izliyoruz yine de bir karara varamıyoruz. Giriyorum adam tamamen tarafsız karşılaştırma yapıp 2 sene önceki veriler ile şimdinin verilerini ortaya koyup kararı sız verin diyor. Yorumlara bakıyorum adam yine Samsung çöptür ipad alın diyor. S7 FE' yi kimisi çok kötülüyor kimisi de aşırı memnunum diyor ben kime inanacağım? İpad 9. nesil 4:3 ekrana sahip video desen büyük büyük siyahlıklarla video izliyorsun. Tek amacı PUBG oynamak olan biri gelip Samsung'u kötülüyor ayar oluyorum.
Bu harbi doğru. Aklında 2 ürün var forumlara giriyorsun farklı şeyler öneriyorlar sonra o önerileni araştır derken gerçekten dipsiz kuyu.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Herkes Kendi Gorusune Gore Yorum Yapiyor O Yuzden Oyle Oluyor Sen kendin karsilastir

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Haklısın ancak burada bilinçli okuyucu olursan sıkıntı olmaz, yani biri çöp dedi o sebebini belirtmemişse onu ciddiye alma.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
herkesin fikir birliğinde konuşmasını beklemek mantıksızdır ister bu forum olsun ister yt olsun herkesin 20 tane telefonu olmadığı için mecburen eskisi ile yenisini karşılaştırır ve onun sonucunda iyi yorumlar felan çıkar
yani sonuç olarak insanların fikir birliğine varması zor her yorumu değerlendirerek almak size kalmış para sizin sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,859
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom