Forumun adaleti vs. ülkenin adaleti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Uygunsuz içerik
Forumunda ülkeyi yönetenlerden pek bir farkı kalmamış saçma sapan uyarılar alıyorum :D Agresif tavırlarımdan ötürüymüş ama aynı konuda aynı agresifliği sergileyen başka bir arkadaşımız uyarı dahi almıyor :D Ne o rüşvet mi dönüyor forumda? Gerekirse banlanırım zerre umrumda değil şu saatten sonra adaletsizliğe gelemiyorum kusura bakmayın :)

Aldığım uyarı;
2.png

Verilmeyen uyarı 1;
1.png

Verilmeyen uyarı 2;
3.png

Aynen kardeşim adaletliyiz baştakileri eleştiririz ama forumda adalet olmaz neyse kalın sağlıcakla forumla iliğim ilişiğim kalmamıştır artık. Bu düzene nerede olursa olsun yokum ben. Daha detaylı konu hazırlayacaktım da hiç kendimi yormaya gerek olmadığını düşündüm. Şimdi bir yönetici gelir kaldırır konuyu bende banlanırım hiçbir şey olmamış gibi devam eder nacizane forumları :)

Umarım banlanmam ama forumda "uyarı almaz" dediğim mesajlar uyarı alıyor "kesin ceza alır" dediğim mesajlar uyarı bile almıyor.
Şimdi forum yönetimi kanıtla derse falan kanıtlayamam çünkü zibilyon tane mesajdan ilgili yorumu nasıl arayayım?

Foruma girdiğimde raporun aktif olarak bekliyordu ve uyarısını verdim hemen arkadaşın. Daha raporun cevaplanmasını bekleyemeden gelip eleştiri konusu açıyorsan sorunu biraz da kendinde arayabilirsin. Ayrıca Kural 21 ve 22 ihlalinden dolayı bir uyarı da şimdi yedin, bilgin olsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,780
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_
Geri