G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
niye la o kadar mı yıkığızÖncesinde "" "yak aga yak" lazım bize.
niye la o kadar mı yıkığızÖncesinde "" "yak aga yak" lazım bize.
Sen olmasan da “O” yıktı beni...niye la o kadar mı yıkığız
Sende prime m-k torpili varBende 80+ Gold olursam bir gün belki bende kıdemli bir üye olabilirim
Ta ki böyle kaliteli insanların arasında biraz zor gibi
ha sen yıkıksın anladım...Sen olmasan da “O” yıktı beni...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende prime m-k torpili var
Hem de nasıl, bir bilsen...ha sen yıkıksın anladım...
bilemem ama tahminde bulunabilirinHem de nasıl, bir bilsen...
En çok beni seviyonuz sanmıştımHerkese selamlar. Bugün göreceli bir kavram da olsa genel olarak DA Forum'un en sevilen ve en neşeli üyesi olan @Rambo_87 'den bahsedeceğim.
1- @Rambo_87 'nin gerçek adı Ertuğrul, yaşı 32 ve anne-babası Gaziantepli olmasına rağmen kendisi doğma büyüme Almandır.
2- @Rambo_87 Almanya'da Elektrik-Elektronik Mühendisi'dir. (PSU fabrikasında PSU üretecek kadar bilgiye sahiptir.)
3- @Rambo_87 her cümlesinde "reis, kral, başkan" ifadelerinden birini kullanır. (Klavyesinde "ş" yok diye "baskan" yazıyor.)
4- @Rambo_87 PS5, Xbox series X, RTX 3000 serisi, Ryzen 4.nesil gibi yeni teknolojiler hakkında oldukça bilgilidir ve oldukça meraklıdır.
5- @Rambo_87 atılan her mesaja/yanıta dengeli bir şekilde "(beğen), (muhteşem), (hahaha)" ile reaksiyon gösterir.
6- @Rambo_87 neredeyse her sabah fitness yapar.
7- @Rambo_87 'nin en sevdiği içecek ise "Cappuccino"dur. Asla gazlı içecek tüketmez!
8- @Rambo_87 "Allah daha iyisini versin, daha iyisi senin olsun" gibi cümleleri sık sık kullanır.
9- @Rambo_87 FORUMDAKİ en iyi sistem onda olmasına rağmen çok alçak gönüllüdür.
Bu arada @Rambo_87 hocamız 80+ GOLD rütbesine ulaştı. Tekrardan hayırlı olsun hocam!
Benim bahsedeceklerim bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler!
Sende REISADAMSIN REIS:
BahsederizAcaba bir gün böyle benden de bahsederler mi
Özledim