- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Her kategoriye değil de belirli kategorilere gelmesi bence de iyi olacaktır.
Gelsede şu 80+ kişilerin troll konularından kurtulsak.Arkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Forumun Demirbaşları Artık forumu kullanmıyor , ve güzel kitlenin çoğu forumu bırakıyor
Forumun İlk Açıldığı zamanki kitlesi ile şimdiki kitlesi arasında dağlar kadar fark var.
İlk Zamanlar aile ortamı gibi bir ortam varken , artık sürekli Trollerle uğraşıyoruz
Ve bence artık diğer forumlarda olduğu gibi bir onay sistemi gelmeli ,
Tabi bu sistem konu onayı değil , Yeni Üye Onayı
Bu sayede Fake , Troll Profillerden Bir nebze kurtulmuş oluruz
Sizce Üye Onayı Gelmeli Mi ?
23 MartHocam forum ne zaman kurulmuştu?
Ben Mayis 2020 de gelmiştim buraya
Kudüs’e sahip çııığkArkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Forumun Demirbaşları Artık forumu kullanmıyor , ve güzel kitlenin çoğu forumu bırakıyor
Forumun İlk Açıldığı zamanki kitlesi ile şimdiki kitlesi arasında dağlar kadar fark var.
İlk Zamanlar aile ortamı gibi bir ortam varken , artık sürekli Trollerle uğraşıyoruz
O zaman çifte konulardan kurtuluruz, daha kaliteli bir ortam yaratır.Konu Onay Sistemi Çok Hantal Çalışıyor , Aciliyeti Olan konular çok duraksıyor
Bence Üye Onay Sistemi şuanlık yeterli
Katılıyorum trolleri de sınırsız ban en iyisiKonu Onay Sistemi Çok Hantal Çalışıyor , Aciliyeti Olan konular çok duraksıyor
Bence Üye Onay Sistemi şuanlık yeterli
İSRAİL MALI ALMA KUDUSE SAHIP CIKKKudüs’e sahip çııığk
Hiç olmazsa temp maille üye olanları direk içeri almasalar o bile ciddi oranda azaltır.İyi de yeni üye olan birini tanımıyorsunuz ki. Belki adam troll değil forumu düzgün kullanmak için geldi ? Kime göre onaylayacaklar.
Arkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Haklı. ben o zamanları göremedim ama ben bronze iken ortam çok güzeldi.Forumun ilk zamanlar....
En güzel zamanlardı.
Onay sistemi gelmesi için bence daha çok mod alınması lazım
@Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar bunu da banlayın şaka bir yana Kudüs konusu buna bir örnekKudüs’e sahip çııığk
İsminden ne mal olduğu anlaşılıyor. Hatta çifte üyelik engeli de gelmeli. Malum forumda bu var, neye göre çalışıyor bilmiyorum amaİyi de yeni üye olan birini tanımıyorsunuz ki. Belki adam troll değil forumu düzgün kullanmak için geldi ? Kime göre onaylayacaklar.