Neler Yeni

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Foruma Yeni Kayıt Olacaklar İçin Onay Sistemi Gelmeli Mi ?

• Evet

Oylar: 170 89.5%
  • Hayır

Oylar: 20 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    190

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bence SDN'deki gibi siyaset konularına yazabilmek için önceden bi 100 mesaj yazılması lazım, sadece siyaset için forumu kullananlar zaten malum.
Öyle yine bir şey değişmiyor ki usta. Silver üstü en az 10 tane adam engelledim sırf bu yüzden. Tek yaptıkları önüne gelene koyun demek.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,939
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Örneklerden biri:
Alıntıyı görüntüle
Örneklerden biri. Ben kendimce güzel bir şarkı atıyorum ve sevdiğim sözü yazıyorum. Hahaha atıyorlar. Ve buna hahaha atan kişi tayfalaşma yapanlardan. Oraya Türkçe Rap Yerine Metal bir parça atsaydım muhteşem yağardı. Kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor. Kendisine uymayan şeylere saygı duymuyor.
1621175854157.png

Benim mesajıma bile atıyorlar dostum, sen neden takıyorsun bu kadar her şeye. Yaşayamazsın bak böyle :)

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Örneklerden biri:
Alıntıyı görüntüle
Örneklerden biri. Ben kendimce güzel bir şarkı atıyorum ve sevdiğim sözü yazıyorum. Hahaha atıyorlar. Ve buna hahaha atan kişi tayfalaşma yapanlardan. Oraya Türkçe Rap Yerine Metal bir parça atsaydım muhteşem yağardı. Kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor. Kendisine uymayan şeylere saygı duymuyor.
Forumda anormal bir reaksiyon topluluğu var, bir yerden komut almışçasına o grup bir mesaja odaklanıyor. Reaksiyon onayı gelsin demiyorum ama spam reaksiyonu rapor edebilmeliyiz. Kural eklenebilir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
Benim mesajıma bile atıyorlar dostum, sen neden takıyorsun bu kadar her şeye. Yaşayamazsın bak böyle :)
Takmıyorum. Sadece ufak bir örnek veriyorum. Zaten reaksiyon bildirimlerimi kapadım 1000 tane kızgın atsalarda görmem. Ara sıra girip kimler reaksiyon atmış diye bakıyorum yalan yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,939
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben rahatça pes edeceklerini sanmam, komşularının hatta arkadaşlarının falan da telefon numarasını kullanabilirler.

Sabahtan akşama kadar temp SMS bile açabilirsin. Maalesef öneri verirken araştırmadan, direkt akla gelen ilk şey söylenebiliyor.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben rahatça pes edeceklerini sanmam, komşularının hatta arkadaşlarının falan da telefon numarasını kullanabilirler.
Ya he millet de meraklı numarasını dağıtmaya. E mail açmak kadar kolay değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,458
Üyeler
161,859
Son üye
vatannadir
Top Bottom