Ahmet Nefer
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2052 yılında oynarsın boşver fh5 oyna
Son düzenleme:
2052 yılında oynarsın boşver fh5 oyna
2-2052Merhaba ben forzadan ban yedim acaba kalkıyor mu. Detaylar fotoğrafta var galiba ip ban bide steamden aldım oyunu
Usülsüzlük yapıp bir de nasıl kalkar diye mi soruyorsun.Merhaba ben forzadan ban yedim acaba kalkıyor mu. Detaylar fotoğrafta var galiba ip ban bide steamden aldım oyunu
Usülsüzlük yapıp bir de nasıl kalkar diye mi soruyorsun.
Microsoft kaldırmış zaten ortadan bir tane hileciyi.
Ohhh olmuş , miss olmuş.
Hocam hem hile yapıyosun hem millete boş cevap falan bir şeyler sayıyosun, max fb falan yazıyosun nasıl bir kafa yapısına sahipsin anlamadım. Ne yapsın millet hile yaptığını desteklesin mi?forumda olmasak dc de olsak napıcamı biliyorum sanada neyse.Buraya boş cevap vermeye gelmişsin haberin olsun .MAX13
Eğer sen de haysiyet,şeref,onur ve delikanlılık varsa klavye karşısından değil de gelip yüzyüze söylersin içindekileri.forumda olmasak dc de olsak napıcamı biliyorum sanada neyse.Buraya boş cevap vermeye gelmişsin haberin olsun .MAX13
Düşündüklerini söyleyemeyecek kadar ya korkaksın ya da donanımsız. Seç biriniforumda olmasak dc de olsak napıcamı biliyorum sanada neyse.Buraya boş cevap vermeye gelmişsin haberin olsun .MAX13
Owen diye hasta bir çocuğa yapılmış ve sadece onun için üretilmiş araba. Hileyle kullananlar banlanıyor.Bişi soracam bu McLaren hangi model millet ban yiyo ve dlc li araba mı?
hile açmadığım için sorun yokOwen diye hasta bir çocuğa yapılmış ve sadece onun için üretilmiş araba. Hileyle kullananlar banlanıyor.
Eğer sen de haysiyet,şeref,onur ve delikanlılık varsa klavye karşısından değil de gelip yüzyüze söylersin içindekileri.
Sanal alem gerçek hayata benzemez ezer ve geçer hatta sakat bile bırakabilir.
Pc başında otura otura beynin çürümüş.
Git ailen ile vakit geçir diyeceğim ama seni sevdiklerini ve sana zaman ayırdıklarını da düşünmüyorum.
O yüzden sen evet evet sanal bir insan olmaya devam et![]()
Düşündüklerini söyleyemeyecek kadar ya korkaksın ya da donanımsız. Seç birini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Owen diye hasta bir çocuğa yapılmış ve sadece onun için üretilmiş araba. Hileyle kullananlar banlanıyor.