Neler Yeni

Forza 4 ban yedim kalkar mı

Kadir_1987

80+ Silver
Ben yozgatda oturuyom sen
Anlaşıldı gelmeyeceksin.
Klavye'yin başından usulca kalk ve senin için daha faydalı olan şeyler ile ilgilen.
Sürekli oyun oynamak ve pc başında ona buna atarlanmak sana fayda sağlamaz ve aksine zararını elbet birgün görürsün.

Kendine dikkat et.

Anlaşıldı gelmeyeceksin.
Klavye'yin başından usulca kalk ve senin için daha faydalı olan şeyler ile ilgilen.
Sürekli oyun oynamak ve pc başında ona buna atarlanmak sana fayda sağlamaz ve aksine zararını elbet birgün görürsün.

Kendine dikkat et.

Son düzenleme:

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Johnny sins sevdalısı ( artık neresine sevdalı bilinmez) Ahmet kardeşim.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Ben yozgatda oturuyom sen
''Oturuyom'' bak Ahmet kardeşim bana da ''max fb'' gibi saçma sapan forum ortamlarında kullanılmayacak üslupla cevap vermişsin de, senin ya yaşın küçük ki bu ihtimal epey yüksek yazdığın yazılar profil fotoğrafına falan baktığımızda, ya da daha kötüsü neyse.. Hile yapıyorsun hadi tamam onu anladık, kalkıp konu açıyorsun ardından millete saçma sapan laflar yetiştiriyorsun kendine gel boş boş konuşma!

edit

Bu çocuğun diğer mesajlarından sadece bir diğer örnek;
1656871826447.png

@Ahmet Nefer Ahmetciğim fazla atar gider yapıyorsun da, paylaştığın kargo kodu sorgusunda kapı numarana kadar adresin çıkıyor bundan haberin var mıydı 🙃

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanki burası forza ekibide bize hesap soruyor hem hile aç sonra ban ye burayada hesap ver :D komik.

''Oturuyom'' bak Ahmet kardeşim bana da ''max fb'' gibi saçma sapan forum ortamlarında kullanılmayacak üslupla cevap vermişsin de, senin ya yaşın küçük ki bu ihtimal epey yüksek yazdığın yazılar profil fotoğrafına falan baktığımızda, ya da daha kötüsü neyse.. Hile yapıyorsun hadi tamam onu anladık, kalkıp konu açıyorsun ardından millete saçma sapan laflar yetiştiriyorsun kendine gel boş boş konuşma!

edit

Bu çocuğun diğer mesajlarından sadece bir diğer örnek; Alıntıyı görüntüle

@Ahmet Nefer Ahmetciğim fazla atar gider yapıyorsun da, paylaştığın kargo kodu sorgusunda kapı numarana kadar adresin çıkıyor bundan haberin var mıydı 🙃

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,123
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom