Neler Yeni

Yardım Forza 4 Logitech DFGT çok hassas

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Sorunum başlıkta ne dirft atılıyor ne düz yolda sürülüyor, ets gibi oyunlarda taş gibi istediğim bütün hareketleri yapıyorum lakin iş forzaya girince 150 ile giderken şerit değiştirince araç allahına kavuşuyor yoldan çıkıyor, bir nevi kullanamıyorum yani morelimi bozuyor. Daha önce bu direksiyon setini kullanmış arkadaşlar bir kaç düzeltme ayar önerirse çok memnun olurum :)

Logitech Gaming Software yüklü mü bilgisayarınızda?
Ona göre yardımcı olurum.
Eğer yüklü ise, ayarlar bölümünün fotoğrafını atın. Ayrıca oyundaki kontrol ayarları bölümününde fotoğrafını atın.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sorunum başlıkta ne dirft atılıyor ne düz yolda sürülüyor, ets gibi oyunlarda taş gibi istediğim bütün hareketleri yapıyorum lakin iş forzaya girince 150 ile giderken şerit değiştirince araç allahına kavuşuyor yoldan çıkıyor, bir nevi kullanamıyorum yani morelimi bozuyor. Daha önce bu direksiyon setini kullanmış arkadaşlar bir kaç düzeltme ayar önerirse çok memnun olurum :)

Bu video yardımcı olabilir

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech Gaming Software yüklü mü bilgisayarınızda?
Ona göre yardımcı olurum.
Eğer yüklü ise, ayarlar bölümünün fotoğrafını atın. Ayrıca oyundaki kontrol ayarları bölümününde fotoğrafını atın.
Yüklü hocam napmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu video yardımcı olabilir
benim direksiyon ani tepki vermiyor pingli gibi biraz bende çevirince iyice kopuyo ayarı ama ets 2 de felan normal öyle değil

Yüklü hocam napmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim direksiyon ani tepki vermiyor pingli gibi biraz bende çevirince iyice kopuyo ayarı ama ets 2 de felan normal öyle değil
O zaman Forza'da ki ayarlarınızla alakalı.
Kontrol bölümlerinin fotoğrafını atmazsanız yardımcı olamam size.

Top Bottom