Motor değiştirmeyi göremedim ya nerde.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
egzoz dğeiştirm fark gördüm
Şu kısımdan şanzıman tipini ve motoru değiştirebilirsin
Motor değiştirmeyi göremedim ya nerde.
Alıntıyı görüntüle
egzoz dğeiştirm fark gördüm
s2 den s1 kadar düşüyor. vites vb. ayarlamalar ile yüklseliyormiki 445 435 ler kadar. Ordan değişiyormuşAlıntıyı görüntüle
stok kullanırım stoğu daha güzelde tek sorun ayarlamalar. vites oranları flnAlıntıyı görüntüle
Bloğu değiştirdikten sonra motor yükseltmelerini tekrar yapman lazıms2 den s1 kadar düşüyor. vites vb. ayarlamalar ile yüklseliyormiki 445 435 ler kadar. Ordan değişiyormuş
5.0 v10 koydum max hızı 429 oldu. s2 929Bloğu değiştirdikten sonra motor yükseltmelerini tekrar yapman lazım
Alıntıyı görüntüle
Aynen. Sevdiğim modeller var onlara uğraşırım. Yoksa diğer arabalra basarım ayarı geçerim.Bire bir hazır ayarlara ulaşman için baya kurcalaman lazım bence o kadar da kasma belki çok sevdiğin bir iki model için uğraşırsın da bi zamandan sonra ben nabıyom dersin
az önce arba aldım 3.8mye arabayı vermedi ya ?Bire bir hazır ayarlara ulaşman için baya kurcalaman lazım bence o kadar da kasma belki çok sevdiğin bir iki model için uğraşırsın da bi zamandan sonra ben nabıyom dersin
tm aracı toplamamışıAynen. Sevdiğim modeller var onlara uğraşırım. Yoksa diğer arabalra basarım ayarı geçerim.
az önce arba aldım 3.8mye arabayı vermedi ya ?