Forza 5 araç piyasası hakkında.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,196
1 2 hafta önce zorla 20m verip aldığım araçlar şimdi 15m 10m zor gidiyor. Rs6 aşırı nadirlikteyken şimdi elini atsan rs6 21'' dolu. Piyasalar neden düşüyor. Piyasalar geri yükselirmi. O kadar para verdim öldü arabalar. Hesaplar bot gibi duruyor hepsi 1dk 2dk lık müzayedeler. m3 21 20m den 6m ye düşmüş.

Hocam forza pazarını bu kadar onemsemenize şaşırdım açıkçası bende oynuyorum ama hiç boyle değilim bir tane jescom var onu sürüyorum sadece

Hocam forza pazarını bu kadar onemsemenize şaşırdım açıkçası bende oynuyorum ama hiç boyle değilim bir tane jescom var onu sürüyorum sadece
Sevdiğim araçları topluyorum m5 cs m3 m4 audi gibi. Çok pahalı oldukları için müzayede evinde araç kovalıyorumn. Benimki simulasyonun dışında biraz araç kovalamya döndü. Piyasalarda düştü öldü bişeyler oldu. Para kasmak için saatlerimi verdim ondan

Sevdiğim araçları topluyorum m5 cs m3 m4 audi gibi. Çok pahalı oldukları için müzayede evinde araç kovalıyorumn. Benimki simulasyonun dışında biraz araç kovalamya döndü. Piyasalarda düştü öldü bişeyler oldu. Para kasmak için saatlerimi verdim ondan

Parayı nereden kasıyorsun?

Hocam bende bütün bmwleri toplamıştım bı ara E60 sardı uzun sire onu oynadım ama bu kadar kasmaya gerek yok bence

Geri