Ekran kartım RX6600 işlemcim i3 12100F RAM'lerim 16 GB Forza 5'i yüksek-Ultra ayarlarda oynuyorum bu değerler bana fazla geldi benimle aynı sisteme sahip kişilerde bellek kullanımı 5-6 GB iken bende neden 7.8 GB.
O oyunun bellek kullanımı 5-6 GB olması imkansız. Normal Windows 11 işletim sistemi yüklü bilgisayar bile sadece boşta 4 GB RAM kullanıyor. Değerlere doğru baktığından emin misin?Ekran kartım RX6600 işlemcim i3 12100F RAM'lerim 16 GB Forza 5'i yüksek-Ultra ayarlarda oynuyorum bu değerler bana fazla geldi benimle aynı sisteme sahip kişilerde bellek kullanımı 5-6 GB iken bende neden 7.8 GB.
Ekran kartım RX6600 işlemcim i3 12100F RAM'lerim 16 GB Forza 5'i yüksek-Ultra ayarlarda oynuyorum bu değerler bana fazla geldi benimle aynı sisteme sahip kişilerde bellek kullanımı 5-6 GB iken bende neden 7.8 GB.
Rx 6600 ile ultrada oynuyorum bakmadım ama 7.8 gb vram kullanmadigina eminimEkran kartım RX6600 işlemcim i3 12100F RAM'lerim 16 GB Forza 5'i yüksek-Ultra ayarlarda oynuyorum bu değerler bana fazla geldi benimle aynı sisteme sahip kişilerde bellek kullanımı 5-6 GB iken bende neden 7.8 GB.
bellek kullanımı derken video belleği demek istemiştimO oyunun bellek kullanımı 5-6 GB olması imkansız. Normal Windows 11 işletim sistemi yüklü bilgisayar bile sadece boşta 4 GB RAM kullanıyor. Değerlere doğru baktığından emin misin?
ben bu işi anlamadım oyunu ilk açtığımda çok fazla vram ve ram kullanıyodu şimdi normale döndübellek kullanımı derken video belleği demek istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi: