Yardım Forza 5hangi paketi almalıyım?

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
standart deluxe ve premium paketleri bulunuyor sizin önerdiniz hangisi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesapta hazırda 26,19$ bulunuyor

Son düzenleme:
Premium almanız daha iyi olur. Hot whells vs. yan içeriklere sahip olursunuz aynı zamanda car pass ile arabaların da çoğuna sahip olursunuz

Premium almanız daha iyi olur. Hot whells vs. yan içeriklere sahip olursunuz aynı zamanda car pass ile arabaların da çoğuna sahip olursunuz
kafam çok karışık iki düşüncem var ya pre alcam yada 20 dolara deluxde alıp 6 dolara başka oyunlar

gerek yok çok .düz versiyonunda da araba almak o kadar zor değil sadece hot wheels gibi garip dlcler var içinde galiba ama genel kullanıcıya hitap etmiyo zaten

gerek yok çok .düz versiyonunda da araba almak o kadar zor değil sadece hot wheels gibi garip dlcler var içinde galiba ama genel kullanıcıya hitap etmiyo zaten
sırf forza 4 hoşuma gidiyo diye fakat 5 de grafik ve yeni araçlar için
bana açık dünya bitmicek bi oyun lazım internet sıkıntısı var zaten öğrenci durumu .o

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesapta hazırda 26,19$ bulunuyor
boş paket alıp forza aio ile tüm arabalar alınabiliyor

sırf forza 4 hoşuma gidiyo diye fakat 5 de grafik ve yeni araçlar için
bana açık dünya bitmicek bi oyun lazım internet sıkıntısı var zaten öğrenci durumu .o
daha iyi işte yeni arabaları açmak için yarış ve görev yaparak bitmeyen oyun yaparsın kendine :D
günlük çark ve biraz araba veriyor ve bunu oynayarakta elde edeceksem niye para vereyim mesela. zamanım yok ben arada girip isteddiğim arabayla gazlıcam dersen o zaman tercih etmen daha mantıklı

daha iyi işte yeni arabaları açmak için yarış ve görev yaparak bitmeyen oyun yaparsın kendine :D
günlük çark ve biraz araba veriyor ve bunu oynayarakta elde edeceksem niye para vereyim mesela. zamanım yok ben arada girip isteddiğim arabayla gazlıcam dersen o zaman tercih etmen daha mantıklı
20 dolarlık deluxe paket almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,309
Üyeler
189,428
Son üye
ismail124
Geri