Neler Yeni

Forza Horizan 4 30 TL Alınır Mı?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Şu anda Steam'de indirimde alınır mı?

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Alınır, güzel oyun. Uzun saatler götürebilir fakat naçizane tavsiyem eğer biraz daha paranız var ise ultimate almanız yönünde. Oyunu oynamaya başladığınızda fark edeceksiniz aşırı fazla fark var aralarında sonradan almak istersen de çok pahalıya geliyor içerikler.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Ultimate olarak almanız daha iyi olur. En azından içerikler de az kalmamış olur.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ultimate olarak almanız daha iyi olur. En azından içerikler de az kalmamış olur.
Ultimate paketini alın.
Alınır, güzel oyun. Uzun saatler götürebilir fakat naçizane tavsiyem eğer biraz daha paranız var ise ultimate almanız yönünde. Oyunu oynamaya başladığınızda fark edeceksiniz aşırı fazla fark var aralarında sonradan almak istersen de çok pahalıya geliyor içerikler.
Ultimate paketini satın aldım, umarım pişman olmam. Teşekkürler yanıtlarınız için...

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Nasıl ölü hocam
En basitinden yeni güncelleme almıyor oyun artık. Ek olarak Steam sürümünde dünyalarca sorun var oyunun. Bunun yanında aynı paraya FH5 oynamak varken niye gidip 5 sene öncesinin oyununu oynasın millet? Zaten iki oyun da belli bir süre sonra baymaya, sıkmaya başlıyor.

arda355

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Güçlü
Dostlar s.a ryzen 3 3200g işlemcim 8x1 adata XPG ram forza 4 te 900p medium ayarlardakac FPS alırım

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
30 lira için muadili yok fakat almanı önermem, ölü bir oyun artık FH4. Abonelik sistemlerine karşı bir negatif tutumun yoksa Gamepass ile FH5 oynamak daha makul.

30TL ile sınırsız FH4 👎🏻
30TL ile 1 aylık FH5 👍🏻

Bu nasıl bakış açısı? Bana kalırsa FH4 arkadaşlarınla saracak bir oyun. Tamam artık büyük güncelleme almayacak ama oyunu tamamen eğlenerek bitirmen ortalama 100-120 saatini alıyor. Bitirdikten sonra da para biriktirir takılmacaya oynarsın. Ben oyunu Steam'e yayınlandığı ilk gün 150TL ile aldım, ortalama olarak 140-150. saatte 3 haritada da tüm yarışları ve her ek görevleri yaptım. Steam kayıtlarımda da 324 saat var. Yani bitirdikten sonra bile oynamışım. Evet şu an oynamıyorum çünkü Forza Horizon serisi yerine Assetto Corsa daha fazla sarmaya başladı beni.

FH5'i de oynadım ama FH4 kadar sarmadı.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
30TL ile sınırsız FH4 👎🏻
30TL ile 1 aylık FH5 👍🏻

Bu nasıl bakış açısı? Bana kalırsa FH4 arkadaşlarınla saracak bir oyun. Tamam artık büyük güncelleme almayacak ama oyunu tamamen eğlenerek bitirmen ortalama 100-120 saatini alıyor. Bitirdikten sonra da para biriktirir takılmacaya oynarsın. Ben oyunu Steam'e yayınlandığı ilk gün 150TL ile aldım, ortalama olarak 140-150. saatte 3 haritada da tüm yarışları ve her ek görevleri yaptım. Steam kayıtlarımda da 324 saat var. Yani bitirdikten sonra bile oynamışım. Evet şu an oynamıyorum çünkü Forza Horizon serisi yerine Assetto Corsa daha fazla sarmaya başladı beni.

FH5'i de oynadım ama FH4 kadar sarmadı.
Herkes bitirdikten sonra oynayacak diye bir kaide yok. İki oyunun ömrü taş çatlasın 100'er saat. Yani günde 6-7 saat oynayıp 15-20 günde bütün içerikleri bitirirsin. Durum böyle olunca Steam sürümü bozuk olan FH4'ü mü yoksa stabil, sürekli güncelleme alacak olan FH5'i mi tercih edersin? Demek istediğim bu benim.

Top Bottom