Neler Yeni

Forza Horizan 4 30 TL Alınır Mı?

Can...

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Alınır mükemmel oyun yaklaşık 200 saatim var ve hiç sıkılmadan oynadım f5 e geçicem ama para yok birde ram lazım 8 le aşırı drop giriyor
aynen ramden drop yıyorum bende ram kullanımını arttırmam yetıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzuyorum ama 4 öldü diyerek değill 5 daha iyi diyerekten uzuyoruummmm 🤥 a a nerem uzamış böyle
dilin

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
aynen ramden drop yıyorum bende ram kullanımını arttırmam yetıyor
knk 4 de bile drop giriyor 5 de oynanmiyacak şekilde drop giriyor 4 de extremde oyniyorum extrem ve ultra karışık monitörün hz'ine sabitledim sabit 72 alıyom ama drop girince 60 falan 5 de oynanmiyacak kadar drop var 15gb kullanıyor diye uyarı falan geliyor ayarları düşürün diyor arkadaş vermişti hesabı ondan biraz oynamıştım(oynamaya çalışmıtşım)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Alınır Steam hali sorunlu ama oynanılır. FH5 hala eksiği olan bir oyun.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
alınır güzel oyun online 8k kişi var gösteriyor

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Alınır tabii çok güzel oyundur

Can...

80+ Platinum
knk 4 de bile drop giriyor 5 de oynanmiyacak şekilde drop giriyor 4 de extremde oyniyorum extrem ve ultra karışık monitörün hz'ine sabitledim sabit 72 alıyom ama drop girince 60 falan 5 de oynanmiyacak kadar drop var 15gb kullanıyor diye uyarı falan geliyor ayarları düşürün diyor arkadaş vermişti hesabı ondan biraz oynamıştım(oynamaya çalışmıtşım)
Benim fps yüksek atiyorum 150 135 e düşüyor takılma yapıyor anlık o msi afterburnerdan bakıyorum ram kullanımı 7 gb 7.5 falan oluyor full grafik yapinca ram ztn 8 sistemi satamaz sam 1 8 daha alcam birde direksiyon seti mis olcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
30TL ile sınırsız FH4 👎🏻
30TL ile 1 aylık FH5 👍🏻

Bu nasıl bakış açısı? Bana kalırsa FH4 arkadaşlarınla saracak bir oyun. Tamam artık büyük güncelleme almayacak ama oyunu tamamen eğlenerek bitirmen ortalama 100-120 saatini alıyor. Bitirdikten sonra da para biriktirir takılmacaya oynarsın. Ben oyunu Steam'e yayınlandığı ilk gün 150TL ile aldım, ortalama olarak 140-150. saatte 3 haritada da tüm yarışları ve her ek görevleri yaptım. Steam kayıtlarımda da 324 saat var. Yani bitirdikten sonra bile oynamışım. Evet şu an oynamıyorum çünkü Forza Horizon serisi yerine Assetto Corsa daha fazla sarmaya başladı beni.

FH5'i de oynadım ama FH4 kadar sarmadı.
Asetto'yu ne ile oynuyorsun? klavye mi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
2-3 aylık gamepass kodlarını 15 TL'ye satanlar var. Onlardan alırsanız 30 liraya 4-6 ay FH5 oynayabilirsiniz. Yanına da bir dünya oyununuz olmuş olur. Oyunda çok fazla içerik olmadığından yeter de artar zaten. Güncel bir oyun oynamak varken neden eskini oynayalım?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
Benim fps yüksek atiyorum 150 135 e düşüyor takılma yapıyor anlık o msi afterburnerdan bakıyorum ram kullanımı 7 gb 7.5 falan oluyor full grafik yapinca ram ztn 8 sistemi satamaz sam 1 8 daha alcam birde direksiyon seti mis olcak
bende moni hz'ine sabitliyom satilmeyenince görüntü kayıyor yani çok rahat hissedebiliyorum sanada öneririm VSYNC yi açmayı
extremle ultra arasında oyniyorum fh4 ü drop giriyor rami çok kullanıyor yetmiyor fh5 de hiç hiç yetmiyor

Top Bottom