Yanlış hatırlamıyor isem, geçen yıl 400 liraydı. Ama şimdi 900 lira olmuş. Bu oyunu almak ve oynamak çok istiyorum, ama 900 lira. Siz bu oyunu nereden bulabileceğimi biliyor musunuz ?
Usta oyun 2020 yılının sonlarına doğru satıştan kalktı.gamepass de vermiyorlar mı ?
reis forza 4 var 50 ye neden 3 alasınkiYanlış hatırlamıyor isem, geçen yıl 400 liraydı. Ama şimdi 900 lira olmuş. Bu oyunu almak ve oynamak çok istiyorum, ama 900 lira. Siz bu oyunu nereden bulabileceğimi biliyor musunuz ?
4 var zaten bende. Oynadım ama sarmıyor.reis forza 4 var 50 ye neden 3 alasınki
Var mı cidden 3 olanı ?Aga Xbox hesapları satılıyor 25 30 TL ye al bi forza Horizon 3lüsünü
Var link atim miVar mı cidden 3 olanı ?
Cidden çok iyi olur.Var link atim mi
Cidden çok iyi olur.
3'ü önceden oynadım, bayağı sarmıştı. Grafikler bayağı iyidi.4 sarmıyorsa 3'ten bir şey bekleme, ayrıca nasıl sarmadı anlamadım, 5 hakketen güzel ve farklı deniliyor mümkünse 5 almanı öneririm
Bende almıştım. Ama MS hesabımı silince oyunda gitti.Saçmalıkdan başka bir şey değil. Ben Microsoft storedan kalkmadan 24 liraya aldım.
Az önce bende tam bunu gördüm. Derdim zaten tek 3'ü oynamak. Hesap patlamazsa iyi ama.Böyle hesapların Microsoft mail bilgileri değiştirilmiyor. Xbox hesabından kendi profilinle oynayabiliyorsun.FORZA HORİZON 3/4/5 PREMİUM / GARANTİ & DESTEK ürününü SaleGame mağazasından Satın Al!
FORZA HORİZON 3/4/5 PREMİUM / GARANTİ & DESTEK Satın Al. SaleGame mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
3-4-5 hepsi var