Neler Yeni

Forza horizon 5 300 TL ye alınır mı ?

Bor4

80+ Bronze
fh 5 te öyle zaten 150 den sonra pek sarmıyo (direksiyon ile oynuyordum sıkıcı geliyor artık ets ve assetto oynuyorum)
150 saat oynasam gene iyi öyle drift at gez toz araç kullan için istiyorum forza 5 kötümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani paran varsa dlcleride al
hocam yarış sevmiyorum gez toz grafiklere bak foto çek gerçekte denemek istediğin araçlara bin güzel güzel kapla oyun amacı bu dlc almaya değermi böyle oynayacak biri için

CptSpork

80+ Bronze
150 saat oynasam gene iyi öyle drift at gez toz araç kullan için istiyorum forza 5 kötümü
4 ile arasında çok bi fark yok dostum. harita farklı, grafikler arasında devasa bi fark yok. fh güzel oyun ama nedense uzun soluklu oynanmıyor sıkıyor insanı bi süre sonra. benim tavsiyem gamepass'den oynaman. ama alacaksanda dlc'lere gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bor4

80+ Bronze
4 ile arasında çok bi fark yok dostum. harita farklı, grafikler arasında devasa bi fark yok. fh güzel oyun ama nedense uzun soluklu oynanmıyor sıkıyor insanı bi süre sonra. benim tavsiyem gamepass'den oynaman. ama alacaksanda dlc'lere gerek olduğunu düşünmüyorum.
alacak oyun kalmadı en azından şimdilik gamepass tercihim değil oyun alacaksam direkt satın almak daha mantıklı geliyor teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
5. oyunu xbox series s üzerinden ve gamepassten oynamıştım ama ultra grafiklerde oynamak istiyordum iyi sistemim var alınır mı şuan fh4 sarmadı grafikleri ve forza 5 de yaşadıklarımı yaşatmamıştı
sizce fh5 alınır mı birdaha 300 TL olmaz diye korkuyorum
Ben 400 tl ye delux editions aldım ama. Sen dls ek pakatiyle birlikte alabilirsin 300 tl ye kesinlikle deger çogu youtuber 1k 1.5k dan aşagı olmaz diyiyorlar

Bor4

80+ Bronze
Ben 400 TL ye delux editions aldım ama. Sen dls ek pakatiyle birlikte alabilirsin 300 TL ye kesinlikle deger çogu youtuber 1k 1.5k dan aşagı olmaz diyiyorlar
alacağımda fh4 ile aynı diyenler kafamı karıştırıyor tek grafik farkını benmi görüyorum ?

yusuftheayay

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yarış sevmiyorum gez toz grafiklere bak foto çek gerçekte denemek istediğin araçlara bin güzel güzel kapla oyun amacı bu dlc almaya değermi böyle oynayacak biri için
Dlc ile yeni harita ve arabalar geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,855
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom