Forza Horizon 4 30.36 TL'ye alınır mı?

Reaksiyon skoru
13
Şu an Ay Yılı indiriminde 30 lira 36 kuruş. Game Pass'ten FH5 oynamıştım, şu an FH4 alınır mı oyuncu sayısı az mı, değer mi? Standart mı alınmalı yoksa deluxe ya da ultimate mi ?

Hala oynanır ama araçları modifiye ettikten sonra ara sesleri kötü oluyor.

Şu an Ay Yılı indiriminde 30 lira 36 kuruş. Game Pass'ten FH5 oynamıştım, şu an FH4 alınır mı oyuncu sayısı az mı, değer mi? Standart mı alınmalı yoksa deluxe ya da ultimate mi ?
Kesin Alinir. Ben50 ye altın Ultimate 30 da normaldi. Kesinlikle ultimate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala oynanır ama araçları modifiye ettikten sonra ara sesleri kötü oluyor.
Hocam araçların sesinin kötü olması bilinçsiz modifiye o yüzden. Sen gidip V10 atmosferik arabayı v12 çift turbo yaparsan zaten ses çok monotomlasir

30 TL'ye değecek bir oyun bence.Alınabilir.Ultimate ile arasında çok fiyat farkı yok diye biliyorum alıyorsanız ultimate alın.

Alınır, güzel oyun.
Ama Ultimate tavsiye ederim, Servet Adası eklentisi ve Lego Dlc'si ile beraber onlarca da araba artısı oluyor.

Son düzenleme:
Alınır çok güzel oyun ben ultimate almadığıma pişman oldum paranız varsa ultimate alın cidden çok fazla fark ediyor oyuncu sayısı az değil hızlı oyun buluyor anlık 8500 oyuncu var şuan

Kesin Alinir. Ben50 ye altın Ultimate 30 da normaldi. Kesinlikle ultimate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam araçların sesinin kötü olması bilinçsiz modifiye o yüzden. Sen gidip V10 atmosferik arabayı v12 çift turbo yaparsan zaten ses çok monotomlasir
Evet alakali ama oyunum sesleri hala kotu bunu cogu f4 oynayan elestirdi videolara bakabilirsin

Ultimate olarak alın. Çok çeşitli araçları var. Grafikleri de güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri