bruhmrxcdf
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Şu an Ay Yılı indiriminde 30 lira 36 kuruş. Game Pass'ten FH5 oynamıştım, şu an FH4 alınır mı oyuncu sayısı az mı, değer mi? Standart mı alınmalı yoksa deluxe ya da ultimate mi ?
Kesin Alinir. Ben50 ye altın Ultimate 30 da normaldi. Kesinlikle ultimateŞu an Ay Yılı indiriminde 30 lira 36 kuruş. Game Pass'ten FH5 oynamıştım, şu an FH4 alınır mı oyuncu sayısı az mı, değer mi? Standart mı alınmalı yoksa deluxe ya da ultimate mi ?
Hocam araçların sesinin kötü olması bilinçsiz modifiye o yüzden. Sen gidip V10 atmosferik arabayı v12 çift turbo yaparsan zaten ses çok monotomlasirHala oynanır ama araçları modifiye ettikten sonra ara sesleri kötü oluyor.
30 TL'ye değecek bir oyun bence.Alınabilir.Ultimate ile arasında çok fiyat farkı yok diye biliyorum alıyorsanız ultimate alın.Şu an Ay Yılı indiriminde 30 lira 36 kuruş. Game Pass'ten FH5 oynamıştım, şu an FH4 alınır mı oyuncu sayısı az mı, değer mi? Standart mı alınmalı yoksa deluxe ya da ultimate mi ?
Evet alakali ama oyunum sesleri hala kotu bunu cogu f4 oynayan elestirdi videolara bakabilirsinKesin Alinir. Ben50 ye altın Ultimate 30 da normaldi. Kesinlikle ultimate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam araçların sesinin kötü olması bilinçsiz modifiye o yüzden. Sen gidip V10 atmosferik arabayı v12 çift turbo yaparsan zaten ses çok monotomlasir
Evt orasiayriEvet alakali ama oyunum sesleri hala kotu bunu cogu f4 oynayan elestirdi videolara bakabilirsin
Araba farkı fazla mı?Ultimate olarak alın. Çok çeşitli araçları var. Grafikleri de güzel.
aman efendim cheat engine ile 2 pat pat 3 çat çat bütün araçlar sizin forza buUltimate olarak alın. Çok çeşitli araçları var. Grafikleri de güzel.