Yako2435 80+ Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 273 Dahası Reaksiyon skoru 83 İsim yakoli Dün, 21:29 #1 Selam bugun yeniden yükwledim steamden giriyomuş gibi yapıyo ama girmiyo bilen varmI (KONUYU AÇTIKTAN 1 SAAT SONRA SİL YÜKLE YAPTIM ŞUAN SONUCU BEKLİYORUM) Son düzenleme: Dün, 22:22
Selam bugun yeniden yükwledim steamden giriyomuş gibi yapıyo ama girmiyo bilen varmI (KONUYU AÇTIKTAN 1 SAAT SONRA SİL YÜKLE YAPTIM ŞUAN SONUCU BEKLİYORUM)
Y YOSUO 80+ Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Yasin Dün, 21:31 #2 Yako2435 yazmış: Selam bugun yeniden yükwledim steamden giriyomuş gibi yapıyo ama girmiyo bilen varmı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ?
Yako2435 yazmış: Selam bugun yeniden yükwledim steamden giriyomuş gibi yapıyo ama girmiyo bilen varmı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ?
Yako2435 80+ Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 273 Dahası Reaksiyon skoru 83 İsim yakoli Dün, 22:22 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 YOSUO yazmış: Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ? Devamı için tıklayın... hayır Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 21:35 YOSUO yazmış: Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ? Devamı için tıklayın... nasıl bağlarım bi bilginiz varmı.
YOSUO yazmış: Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ? Devamı için tıklayın... hayır Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 21:35 YOSUO yazmış: Steam hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladınız mı ? Devamı için tıklayın... nasıl bağlarım bi bilginiz varmı.
BekaMor 80+ Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim MustafaErgin Dün, 22:24 #4 Steam den oyunun yerel dosyalarına girdiğinizde " TargetHardwareProfiler.dll " isminde bir dosya var onu silin ve oyunu açın. Bu kadar
Steam den oyunun yerel dosyalarına girdiğinizde " TargetHardwareProfiler.dll " isminde bir dosya var onu silin ve oyunu açın. Bu kadar