Forza Horizon 4 alınır mı?

baronn

80+
Reaksiyon skoru
124
Arkadaşlar 5 ile arasında çok fark var mı? Eğer yoksa indirime girmişken alayım diyorum.

Forza Horizon 5 yarım kalmış bir oyun izlenimi veriyor. Şahsen bende dün aldım Forza Horizon 4'ü. Pek bir fark yok 5 ile aralarında sadece grafiksel anlamda var. 4 Al keyfine bak derim ben.

Arkadaşlar 5 ile arasında çok fark var mı? Eğer yoksa indirime girmişken alayım diyorum.
İkisinide yüzlerce saat oynadım. Alabilirsen yeni olduğu için 5 al derim. 5 alamıyorsan 4 al gayet güzel oyun 5 i aratmaz. Şahsen ben 4 ü 5den daha çok severek oynadım.

ben olsam 5 alırdım çünkü 4ü ben çok falza oynadım ve bir süre sonra haritası tekdüze gelmeye başladı hani ezberledim artık ama ben çok oynadığım için de öyle olmuş olabilir para sıkıntın varsa 4 al.

Eğer ki Gamepass almayı düşünüyorsanız orada var. Öbür türlü alınabilir ama DLC leri dahil şekilde.

Eğer ki Gamepass almayı düşünüyorsanız orada var. Öbür türlü alınabilir ama DLC leri dahil şekilde.
Evet kesinlikle DLCler oyunu çok daha zevkli yapıyor. Araba almak çok daha kolaylaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,549
Üyeler
191,874
Son üye
xFost3r
Geri