Forza Horizon 4 Alınır Mı ?

uribiru

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba şuan steam'de 92 tl gibi bir fiyatı var.
çok değil, temmuz ayında açılan bir konu gördüm ve fiyatı o zaman 30 tl imiş...
şuan 92 tl ye değer mi oyun ?
Not: aslında 5'i alacaktım lakin 300 tl
akıl sağlığını kaybet.jpg

neyse işte değer mi kısaca fh4 ü almaya ?

92 TL'ye de değer ama bence indirim bekle ve dlc ile birlikte al, özellikle lego dlc si eğlenceli

FH4'ün, DLC'lerle birlikte gelen sürümünü almak çok daha iyi. İndirim bekleyin, 50TL'ye dediğim sürümü alabiliyorsunuz. Bu arada oyunun fiyatı hep 92TL'ydi, sizin gördüğünüz konuda indirimli fiyattan bahsedilmiştir.

FH4'ün, DLC'lerle birlikte gelen sürümünü almak çok daha iyi. İndirim bekleyin, 50TL'ye dediğim sürümü alabiliyorsunuz. Bu arada oyunun fiyatı hep 92TL'ydi, sizin gördüğünüz konuda indirimli fiyattan bahsedilmiştir.
deluxe mü ultimate mi ?

Merhaba şuan steam'de 92 TL gibi bir fiyatı var.
çok değil, temmuz ayında açılan bir konu gördüm ve fiyatı o zaman 30 TL imiş...
şuan 92 TL ye değer mi oyun ?
Not: aslında 5'i alacaktım lakin 300 TL
Alıntıyı görüntüle

neyse işte değer mi kısaca fh4 ü almaya ?
30tlye xbox game pass al fh5 var fh4te var istediğini oyna

Şuan forza 4 oynayan sayısıda azaldı çogu kişi yeni oyuna geçti fh 5 gelen hot wheels mapi falan iyi baya onun yerine forza 5 almak daha iyi. Alırsanda premium al rahat edersin.

deluxe mü ultimate mi ?
Deluxe'ten bahsettim de 50TL olayı yanlış bilgiymiş, şimdi baktım. Yine de indirim döneminde Deluxe Edition'ı veya Ultimate Edition'ı almak çok daha mantıklı.

Forza sarıyo ya para yoksa al geçAudi R8 v10 Plus.jpg

Şuan forza 4 oynayan sayısıda azaldı çogu kişi yeni oyuna geçti fh 5 gelen hot wheels mapi falan iyi baya onun yerine forza 5 almak daha iyi. Alırsanda premium al rahat edersin.
:D hocam oyunun temeli 300 tl dediğiniz sürüm 500 tl indirime girse dahi max 300-400 tl ye gelir şahsen bu rakamları vermek istemiyorum :/
Post automatically merged:

Deluxe'ten bahsettim de 50TL olayı yanlış bilgiymiş, şimdi baktım. Yine de indirim döneminde Deluxe Edition'ı veya Ultimate Edition'ı almak çok daha mantıklı.
artık indirim gelene kadar oyunlara zam gelir indirim diye eski fiyattan satarlar :D

FH4'ün hala daha hatırı sayılır miktarda oyuncusu var.

:D hocam oyunun temeli 300 TL dediğiniz sürüm 500 TL indirime girse dahi max 300-400 TL ye gelir şahsen bu rakamları vermek istemiyorum :/

artık indirim gelene kadar oyunlara zam gelir indirim diye eski fiyattan satarlar :D
Bilemeyiz ancak Microsoft'un bu konuda dediğinizi yapacağını sanmıyorum. Zaten ilerleyen dönemlerde bayağı bir indirimler vardı diye hatırlıyorum, sabredebilirseniz bekleyin. Eğer sabredemiyorsanız da alıp keyfini çıkarabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,557
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri