klavye mouse ile asetto sarmaz. Kolla bile pek zevk alamadım ben. Forza daha mantıklı klavye mouse için.2023 te fh 4 Alınır mı?
Yoksa klavye mousla asetto corsamı?
EywOyun biraz arcade tarzı, ben gayet severek oynuyorum, sürüş dinamikleri gerçekçi değil daha çok eğlenceye dayalı. Eğer simülasyon tarzı bir deneyim istiyorsan beklentini karşılamaz.
Peki hocam standart editionmu deluxe editionmu alimHocam alinir tabii ki fakat 5 almanizi tavsiye ederim ben olsam 5 alirdim butceyi zorlar, forza ve assetto corsa ikisi bambaska assetto corsa daha gercekci mekanikleri arac haraketleri vesaire. Fakat butce yok ise alinir 280 saate yakin oynadim.
Forza Horizon'dan daha arcade istersen The Crew 2 öneririm. Sadece arabaların dışında motor, tekne, uçak gibi araçlar da var. Özellikle motor sürmek çok zevkli. Forza'daki modifiyeye kıyasla daha çok sevdim. İstediğim parçayı takamıyordum performansı düşüyordu aracın. The Crew 2 zamlandı ancak indirimde 100 küsür oluyor yine.2023 te fh 4 Alınır mı?
Yoksa klavye mousla asetto corsamı?
Hocam deluxe alir iseniz daha cok arac geliyor örnek olarak bmw m5 f90 i8 gibi butce varsa deluxe tercih ederim iyi araclar var.Eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam standart editionmu deluxe editionmu alim