Neler Yeni

forza horizon 4 alınır mı ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
arkadaslar klavye ile oynayacam 200 tlden 65 e düsmüs zam gelecek diyolar alayım mı ? klavye ile sararmı akşamları girmelik alacam

aerys_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Akkaya
Sarar günde 1 2 saat oynarsın. Araba sürmek zevkli

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
200 saat oynadım ve hepsi klavyeyle. Şu an FH5 oynadığım için yüklü değil ancak belli bir arkadaş grubunuz da varsa gayet zevkli olabilir. Kendi başınıza kafa dağıtmakta bir seçenek tabii. Bence alınabilir, klavye mouse da sorun yaratmaz zevkle oynarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 saat oynadım ve hepsi klavyeyle. Şu an FH5 oynadığım için yüklü değil ancak belli bir arkadaş grubunuz da varsa gayet zevkli olabilir. Kendi başınıza kafa dağıtmakta bir seçenek tabii. Bence alınabilir, klavye mouse da sorun yaratmaz zevkle oynarsınız.
eywallah krall

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Klavyeyle de sarıyor gamepadle alışık olmadığın sürece. Bence alınır ve oynanır. Kısa süreli oynayacak gibiysen 2 aylık pc gamepass alıp 5i de oynayabilirsin. Yıl boyu oynarım, uzun süre bende durması iyi diyorsan al gitsin bence parasına değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarar günde 1 2 saat oynarsın. Araba sürmek zevkli
eywallah alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyle de sarıyor gamepadle alışık olmadığın sürece. Bence alınır ve oynanır. Kısa süreli oynayacak gibiysen 2 aylık pc gamepass alıp 5i de oynayabilirsin. Yıl boyu oynarım, uzun süre bende durması iyi diyorsan al gitsin bence parasına değer.
tamamdır

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İmkanın varsa fh5 al. Yoksa da fh4 güzel hem tek kişi zevkli oluyor hem de klavyeyle de sarıyor.

Cihangir

80+ Gold

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
arkadaslar klavye ile oynayacam 200 tlden 65 e düsmüs zam gelecek diyolar alayım mı ? klavye ile sararmı akşamları girmelik alacam
Gamepass aldım Forza 5 indirdim mükemmel bir oyun arkadaşların dediği gibi gamepad le daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom