TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,989
normali alıcaktım 1* daha ekliyip alayım dedim ama ultimate fazla kaçıyor benim içinultimate al 50 tane dlc+oyun geldi. dlc 1 lira oyun bedava gibi bir şey.
normali alıcaktım 1* daha ekliyip alayım dedim ama ultimate fazla kaçıyor benim içinultimate al 50 tane dlc+oyun geldi. dlc 1 lira oyun bedava gibi bir şey.
ne kadar paran var.normali alıcaktım 1* daha ekliyip alayım dedim ama ultimate fazla kaçıyor benim için
param varda değermi bilmiyorum şuan oyunu oynatacak pcde yok indirimdeyken alayım dedim bu ay içerisinde pc alacağımne kadar paran var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden uyarı aldım ? çözüldü işareti yoktu boşu boşu yazmasınlar diye demiştim.
bence almalısın paran ile ilgili sıkıntı yoksa değer yani.param varda değermi bilmiyorum şuan oyunu oynatacak pcde yok indirimdeyken alayım dedim bu ay içerisinde pc alacağım
DLC var mı gamepasste
kardeş oyun var da dlc paketi var mı da öneriyorsun ?![]()
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Xbox Game Pass ile en iyi yüzlerce bilgisayar ve konsol oyununu oynayın.www.xbox.com
tam emin olamadım.kardeş oyun var da dlc paketi var mı da öneriyorsun ?
sitesinde bunu gösteriyor.standart paket dahiltam emin olamadım.
hocam game pass yerine steamden ultimate edition alın bence game passe her ay 30 lira ödemek biraz zor.
bak iştekardeş oyun var da dlc paketi var mı da öneriyorsun ?
bakmayı ben de biliyorum kardeş.sorunlu musun? gamepass standart paket veriyor 1 aylık. oyun zaten 30 lira. millete akıl verirken önce kendinde 2 gram akıl olsun sonra ver. bir de xbox linki atmış boş adam.bak işte