Forza Horizon 4 Almalı Mıyım ?

hocam bende g29 ve shifter var. debriyaj çalışmıyor steam sürümünde falan deniyor? siz de oldu mu böyle bir şey?
Evet G27 var bendede vitesler tamam debriyaj yok. Zaten FH4'de aynı sorun vardı yine. FH serisi şu instagramda youtubeda setle oynayanları izleyip toz pembe olacağını sanıyorda. Hem hissiz hemde ayarlaması çile gibi bence. Assetto oynayın hocam setiniz ile. Ayarlaması zor ama hissiyat gerçek otomobil ile çok benzeri.

Evet G27 var bendede vitesler tamam debriyaj yok. Zaten FH4'de aynı sorun vardı yine. FH serisi şu instagramda youtubeda setle oynayanları izleyip toz pembe olacağını sanıyorda. Hem hissiz hemde ayarlaması çile gibi bence. Assetto oynayın hocam setiniz ile. Ayarlaması zor ama hissiyat gerçek otomobil ile çok benzeri.
debriyaj basıyor ama vitesi boşa almış gibi oluyor.devir artıyor tam araba hissi vermiyor. assetto yu beceremedim. direksiyon sürekli sağda kilitli kaldı falan iade ettim oyunu. bir de assetto hangi oyununu öneriyorsunuz? assetto corsa competizione çıkmış herhalde bir de.

standart ile deluxe arasındaki fiyat farkı değer mi

Paparada steam cashbacki var 50den bile ucuza gelebilir
1649511522441.png

bunu ben de yeni öğrendim. Kullanılabilir.

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim .oyunu almış bulunmaktayım.

Kesinlikle ultimate almanı öneriyorum ama standart almanı önermem deluxe al kesinlikle değer.
ultimate al 50 tane dlc+oyun geldi. dlc 1 lira oyun bedava gibi bir şey.

Geri